Όρθιος και στη Λέρο!

4
diagoras apollonas

Την πέμπτη συνεχόμενη του νίκη πανηγύρισε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε σήμερα μέσα στη Λέρο της τοπικής Αθλητικής Ένωσης με 2 – 0. Ήταν μια απόλυτα δίκαια νίκη για τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι παρά το ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 30’, ήταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μάλιστα πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι παίκτες του Μιχάλη Τσακίρη είχαν περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική τους προσπάθεια.
Το σκορ άνοιξε στο 42’ όταν ο Χατζηπέτρος εκτέλεσε κόρνερ και ο Πεταυράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 70’ ο Μαϊλης εκτέλεσε φάουλ και ο Σαλαμαστράκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι Βουλγαράκης και Μαυρουδής. Στο 30’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καψαλάκης διότι όπως γράφθηκε στο φύλλο αγώνα, «εξύβρισε τον βοηθό κ. Μαυρουδή».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γκούτογλου, Ελένης (65′ Παγώνης), Μπάκας, Καρπάθιος, Τσιοφύλας, Ηλίας, Κουρεβέλης, Πλόχωρος, Καράγκιολης, Φουντής, Καμπόσος (46 λ.τ Καρνέσης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Τσελεπίδης, Χατζηπέτρος, Σαλαμαστράκης, Λαμάϊ (32’ Καραγεωργίου), Καψαλάκης, Επιφάνης (40’ Πεταυράκης), Αμπελάς, Ξύπας, Μπαούρης (72’ Μαϊλης), Ζουρούδης

4 ΣΧΟΛΙΑ