Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Οριστική η απόφασή του να παραιτηθεί

Οριστική η απόφασή του να παραιτηθεί

0
Dodekanisos

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία της Ρόδου επανέλαβε ο παραιτηθείς πρόεδρος των «πρασίνων» Αντώνης Μαρτίνης στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ. Ο κ. Μαρτίνης έκανε έναν απολογισμό της θητείας του στον προεδρικό θώκο του συλλόγου, η οποία είχε ως αποκορύφωμα τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής την περσινή. Κάτι που λογίζεται ως προσωπική επιτυχία του κ. Μαρτίνη, αφού με δικές του ενέργειες ξεπεράστηκαν όλοι οι «σκόπελοι» που είχαν παρουσιαστεί τότε.
Ο παραιτηθείς πρόεδρος της Ρόδου παράλληλα, ζήτησε την ενεργή στήριξη των οργανωμένων οπαδών της Ρόδου οι οποίοι άλλωστε, αποτελούν και το βασικό στήριγμα της όλης προσπάθειας των «ελαφιών» όλα αυτά τα χρόνια.
Δυστυχώς όμως από τη Γενική Συνέλευση δεν προέκυψε κάποια σημαντική είδηση, κάποιο όνομα υποψηφίου επενδυτή για τη Ρόδο, και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα τραβήξει σε μάκρος. Να σημειωθεί ότι στη συνέλευση παραβρέθηκε και ο Κάλλιστος Διακογεωργίου (δεν ειπώθηκε κάτι σχετικά με επαναδραστηριοποίησή του στη Ρόδο όσο ήταν παρόντες οι δημοσιογράφοι καθώς στη συνέχεια μας ζητήθηκε να αποχωρήσουμε), ενώ από τη διοίκηση της ΠΑΕ ήταν παρόντες οι κ. Ροδίτης, Αλεξίου, Ξυπολυτάς και Ψέλλας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments