Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Ωρίμασαν οι συνθήκες για τον σύλλογο παλαιμάχων Ρόδου”

“Ωρίμασαν οι συνθήκες για τον σύλλογο παλαιμάχων Ρόδου”

0
Dodekanisos

Για την δημιουργία του νέου συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών “Ρόδος 1968” αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του SKY 100.8, μια από τις “σημαίες” της ιστορίας των “πρασίνων” Μιχάλης Δράκος που είναι ουσιαστικά και ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε και τα ακόλουθα:
“Ήταν χρόνια απαίτηση των φιλάθλων της Ρόδου και των παλαιμάχων. Φυσικά ήταν μεγάλη απαίτηση της “Κακιάς Σκάλας” που χρόνια βοηθάει την ομάδα της Ρόδου. Ανέκαθεν ήθελε η Ρόδος να αποκτήσει τον δικό της σύνδεσμο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Νομίζω αν και αργήσαμε, η ιδέα ωρίμασε για τα καλά και θα είναι κοντά στην ομάδα της Ρόδου. Εγώ ήμουν πάντα της άποψης ο κάθε σύλλογος να έχει τους δικούς του συνδέσμους παλαιμάχων και τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή”.

Ο κ. Δράκος, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Αυτή την στιγμή είμαστε 80-85 άτομα. Νομίζω θα ξεπεράσουμε τα 100. Για να γίνει κάποιος μέλος του συλλόγου θα πρέπει να έχει περάσει έστω για λίγο από την ομάδα της Ρόδου. Είτε ως παίκτης, είτε με δελτίο και ούτω καθεξής. Υπάρχει πολυ μεγάλη ανταπόκριση. Μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και από το εξωτερικό και μας λένε είναι τιμή μας να είμαστε μέλος της ομάδας αυτής”.

Σχολιάζοντας τη συνύπαρξη με τον ήδη υπάρχων Σύνδεσμο Ρόδου – Διαγόρα, τόνισε:
“Δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση. Σύλλογοι είμαστε όχι …κόμματα. Θα υπάρχει μια θετική συνεργασία. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα ή κάτι παραπάνω. Εξάλλου ο καθένας θα μπορεί να είναι και στους δυο συλλόγους. Δεν υπάρχει πρόβλημα πάνω σε αυτό. Εξάλλου και εγώ ήμουν πρόεδρος στον συγκεκριμένο σύλλογο. Ασφαλώς και μπορούμε να συνυπάρξουμε”.

Σχετικά με τη στέγαση είπε:
‘Υπάρχει ένα θαυμάσιος χώρος στο Δημοτικό Στάδιο που αποτελεί εξαιρετικό μουσείο για όλους και έτσι θα μείνει. Θα μπορούσαμε ακόμα και να συστεγαστούμε καθώς εκεί μέσα υπάρχει ένας χώρος αποκλειστικά για την ομάδα της Ρόδου. Ο πρόεδρος της Ρόδου βέβαια μας έχει κάνει την πρόταση να στεγαστούμε στα νέα γραφεία της ομάδας στον Άγιο Δημήτριο. Είναι κάτι που θα το αποφασίσουμε ότι βγει η διοίκηση”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments