Αρχική Videos Οργισμένος ο κόσμος, έριξαν γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη!

Οργισμένος ο κόσμος, έριξαν γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη!

0

Με γιαούρτια υποδέχθηκαν τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη όταν αυτός αποφάσισε να φάει σε μεζεδοπωλείο των Πετραλώνων. Του έγινε επίθεση πετώντας του γιαούρτια ενώ μαζί του ήταν η γυναίκα του και τα δυο του παιδιά. Ο ίδιος έκανε δυο αναρτήσεις στο twitter για το περιστατικό. Στην πρώτη ανέφερε τα εξής:
«Μόλις τώρα τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι».
Και λίγο αργότερα, σε νέο του tweet ανέφερε:
«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι».
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Πλεύρης λίγο αργότερα επισκέφθηκε το εξωτερικό οφθλαμολογικό ιατρείο του Λαϊκού Νοσοκομείου και στην εξέταση που του έγινε διαπιστώθηκε ελαφρύς τραυματισμός. Έγιναν τέσσερις προσαγωγές για το περιστατικό με την αστυνομία να τους αφήνει ελεύθερους λίγο αργότερα.
Τοποθέτηση για την επίθεση που δέχθηκε ο Πλεύρης έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Η επίθεση στον Θάνο Πλεύρη και τα ανήλικα παιδιά του πρέπει να τύχει αποδοκιμασίας από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα. Η σιωπή απέναντι σε τέτοιες ενέργειες συνιστά συναίνεση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments