Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Οργή και αγανάκτηση!

Οργή και αγανάκτηση!

2
aera foivos
Dodekanisos

Το αίσθημα της αγανάκτησης κυριαρχεί στις τάξεις της διοίκησης με αφορμή την διαιτησία στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Φοίβο Κρεμαστής στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στα play off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο παράγοντας των «κόκκινων» Τάσος Σπανός:
«Η απογοήτευση, η οργή και η αγανάκτηση είναι διάχυτη σε όλους τους παράγοντες, το ποδοσφαιρικού τμήματος και τους φιλάθλους της ΑΕΡΑ. Είμαστε σίγουροι ότι οι δικές μας απόψεις απηχούν με τις απόψεις των περισσοτέρων παραγόντων και φιλάθλων της Δωδεκανήσου. Η αδικία πρέπει να είναι έννοια άγνωστη για το ποδόσφαιρο. Ο διασυρμός του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, ο ευτελισμός της αξιοπρέπειας και τις προσπάθειας όλων των αγνών φίλων του ποδοσφαίρου υπονομεύεται από συγκεκριμένες πρακτικές και μεθοδέψεις από συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίο είναι εχθροί του ποδοσφαίρου, έχουν ονοματεπώνυμο και έχουν μάθει να κινούνται στο παρασκήνιο. Δεν τους ενδιαφέρουν οι αξίες του αθλητισμού και του εφ’ αγωνίζεστε. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μικρόκοσμος τους, το προσωπικώς τους συμφέρων, η παραμονής τους στις καρέκλες, να έχουν το θλιβερό προνόμιο να σφυρίζουν ¨φάλτσα¨ και να αδικούν, αδιαφορώντας για τον κόπο, το μόχθο και την οικονομική ¨αιμορραγία¨ τόσο των ποδοσφαιριστών όσον και των παραγόντων. Η ΑΕΡΑ σεβόμενοι το άθλημα και τους φιλάθλους θα κάνει αυτό που έκανε πάντα ώστε να διασφαλίσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της, την ομαλή λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Τέλος, δηλώνουμε ότι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν θα ασχοληθούμε ξανά μαζί τους. Να είναι όμως σίγουροι ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο θα μας βρουν μπροστά τους και θα είμαστε αμείλικτοι σε ότι αφορά την επιβολή του δικαίου, της ισονομίας και του Fair play».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
giannis
giannis
10 years ago

και οχι μονο….αυτο ομως λεγετε και θεια δικη γιατι ο τσαγγαρακος ειναι κολληταρη σας φαντενακια και μην κρυβεστε πισω απο υο δακτυλο σας !!!!!!!!
οπως και να εχει ομως η ανακοινωση ειναι ηδονικη !!!!!!!
χαχχαχαχχαα…………!!!!
καλο πασχα…και καλα μυαλα !!!

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ Χ . ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!!!