Αρχική Videos Οργή για Fauci: Χρηματοδότησε σκληρά πειράματα σε σκύλους

Οργή για Fauci: Χρηματοδότησε σκληρά πειράματα σε σκύλους

0
Dodekanisos

Οργή από μέλη του Κογκρέσου προς το πρόσωπο του Anthony Fauci. Τα μέλη ζητούν απαντήσεις από τον ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου, μετά την αποκάλυψη ότι η υπηρεσία του χρηματοδότησε πειράματα που περιλάμβαναν το κόψιμο των φωνητικών χορδών σε κουτάβια. Στόχος των πειραμάτων ήταν να φιμώσουν τις κραυγές τους!

«Γράφουμε με σοβαρές ανησυχίες για τις αναφορές δαπανηρών, σκληρών και περιττών πειραμάτων που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους. Χρήματα που διανεμήθηκαν πειράματα με σκύλους που ανατέθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID)». Αυτά ανέφεραν 24 Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί νομοθέτες σε επιστολή τους προς τον Fauci.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιστολή σημειώνεται ότι ως διευθυντής της NIAID, ο Fauci είχε αποσπάσει εκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων για να χρηματοδοτήσει πειράματα. Μάλιστα 1,68 εκατ. δολάρια είχαν διατεθεί για επεμβάσεις σε τουλάχιστον 44 κουτάβια ράτσας beagle τα έτη 2018 & 2019.

Ένα τιμολόγιο που στάλθηκε στο NIAID περιελάμβανε ως περιγραφή υπηρεσιών την λέξη «cordectomy» (αφαίρεση φωνητικών χορδών). Πρόκειται για μία διαδικασία κατά την οποία αφαιρούνται οι φωνητικές χορδές του ζώου «για να αποτραπεί το γάβγισμα, το ουρλιαχτό ή το κλάμα», ανέφερε η επιστολή.

Ουσιαστικά μέσα από την επιστολή τους οι 24 Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί νομοθέτες, ζητούν να μάθουν πόσες τέτοιες δοκιμές χρηματοδότησε η NIAID από το 2018, καθώς και πόσα χρήματα δαπανήθηκαν. Τα μέλη του κογκρέσου εμμέσως πλην σαφώς ζητούν επίσης την απομάκρυνση του Fauci το συντομότερο δυνατόν.

Όπως είναι φυσικό η είδηση για τα απάνθρωπα πειράματα σε σκύλους έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Χιλιάδες χρήστες στα social media που αναπαράγουν την είδηση εκφράζουν την οργή τους για τον Fauci.    

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments