Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Οργανώνεται και στις Ακαδημίες του

Οργανώνεται και στις Ακαδημίες του

0
diagoras mikroi
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τον προγραμματισμό των Ακαδημιών του, εξέδωσε ο Γ.Σ. Διαγόρας. Αναλυτικά:
«Η αναδιοργάνωση του Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζεται! Στο αυστηρό πλαίσιο που έχει θέσει
η νέα του Διοίκηση και που κινείται σε επαγγελματικά επίπεδα, σειρά είχε
ο προγραμματισμός των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Συλλόγου για την περίοδο 2014-2015.
Σύμφωνα με αυτόν, στην λειτουργία των νέων Ακαδημιών του Γ.Σ. Διαγόρας θα ενταχθεί κι ένας γιατρός, που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα είναι παρών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.
Μια άλλη καινοτομία από εφέτος, είναι ότι όλα τα παιδιά των Ακαδημιών θα είναι ασφαλισμένα από τυχόν τραυματισμούς! Για τον σκοπό αυτό, η Διοίκηση του «Γηραιού» συμφώνησε με την «Εθνική Ασφαλιστική».
Είναι παραπάνω από φανερό ότι ο Γ.Σ. Διαγόρας, με υπευθυνότητα και διάθεση για ουσιαστική δουλειά, αναβαθμίζει τις δικές του Ακαδημίες, που σκοπό έχουν τον εντοπισμό και την ανάδειξη νέων ταλέντων που να προωθηθούν στις μεγαλύτερες ομάδες του Συλλόγου, αλλά στις κορυφαίες ομάδες τη Ελλάδος και του εξωτερικού. Ακόμη, σκοπός των Ακαδημιών είναι εκμάθηση της αθλητικής-ποδοσφαιρικής παιδείας στους νεαρούς παίκτες, από ειδικευμένο προσωπικό.
Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους τον Σεπτέμβριο και απευθύνονται σε παιδιά γεννηθέντες το 2009 και μετά. Υπεύθυνος είναι ο κ. Στάθης Φαρμακίδης.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22410-28577 (Γ.Σ. Διαγόρας, πλατεία Διαγόρας) και 6945-996677 (κ. Φαρμακίδης)».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments