Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ορφέας – ΑΣ Χάλκης 2 – 2

Ορφέας – ΑΣ Χάλκης 2 – 2

0
orfeas xalki
Dodekanisos

Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, Ορφέας και ΑΣ Χάλκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τσαγκάρη στο 19’ με προβολή (μετά από σέντρα του Κιάρρι), όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 31’ με τον Δράμη. Είχε προηγηθεί σέντρα του Καβουκλή και κόντρα της μπάλας σε έναν αμυντικό. Στο 38’ ο Κιάρρι πάσαρε στον Τσαγκάρη, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Ντάνι απόκρουσε. Στην επαναφορά της όμως η μπάλα έφθασε στον Παντελή Ζωάννου ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 2 – 1. Στο 69’ ο Ντούπης εκτέλεσε φάουλ, ο Μαυρουδής έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2 – 2. Το παιχνίδι τελείωσε λίγο νωρίτερα διότι σε μια φάση χτύπησε στο κεφάλι ο Νίκος Πανούσης παθαίνοντας ελαφρά διάσειση. Κλήθηκε μάλιστα και το ασθενοφόρο για παν ενδεχόμενο.
Διαιτητής ήταν ο Σάββενας και «βοηθοι» του οι Κοσκινάς και Τσιγαράς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μαθιός, Παντελίδης, Βιβίνης, Γεωργαλλής, Κουλουριώτης, Τσαγγάρης, Ζωάννου, Ροδίτης, Κλέϊντι, Κιάρρι, Μπότσης (Έπαιξαν και οι Γεωργιάδης, Ερνικιόλι, Μαυρουδής, Ροδοσινιώτης και Μανταλιός)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνι, Ψαράς, Σπύρου, Ζαμαντάκης, Κουτσογούλας, Κωστίδης, Παπαστεργής, Τσιλίκας, Δράμης, Καβουκλής, Χειμωψνέτος (Έπαιξαν και οι Πανούσης, Ντούπης, Παπαλαζάρου και Μερκάϊ)

φωτογραφία: Πέτρος Χειμωνέττος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments