Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ορφέας: “Ας μην οικειοποιούνται στον Διαγόρα τη δουλειά και την προσπάθεια άλλων”

Ορφέας: “Ας μην οικειοποιούνται στον Διαγόρα τη δουλειά και την προσπάθεια άλλων”

0
Dodekanisos

Ο Ορφέας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, αναφορικά με τη μεταγραφή του Ντένις Χίλα από τον Διαγόρα στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας, προς αποκατάσταση της αλήθειας, θέλει να ενημερώσει σχετικά με τη μετεγγραφή του Ντένις Χίλα από το Διαγόρα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Α.Ο. Ορφέας με επικεφαλής τον Χρήστο Βελή, ο οποίος βοήθησε σημαντικά την εξέλιξη και τη διαπαιδαγώγηση του Ντένις στα πέντε και πλέον χρόνια της παρουσίας του στις ακαδημίες μας, για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μόνο την περασμένη αγωνιστική περίοδο στις ακαδημίες του Διαγόρα. Καλό θα ήταν οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Διαγόρα να μην οικειοποιούνται τη δουλειά και την προσπάθεια άλλων, παρουσιάζοντάς τη ως δική τους, ως επιτυχία τους. Ευχόμαστε στον Ντένις Χίλα τα καλύτερα στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική πορεία του στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Να έχει υγεία, να συνεχίσει τη δουλειά και να έχει υπομονή, προκειμένου να εξελίξει το ταλέντο του, φτάνοντας όσο ψηλότερα γίνεται”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments