Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ορφανίδης: «Να, γιατί παραιτήθηκα!»

Ορφανίδης: «Να, γιατί παραιτήθηκα!»

5
orfanidis savvas
Dodekanisos

Επιστολή με αφορμή την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Φοίβου Κρεμαστής, απέστειλε ο Σάββας Ορφανίδης με σκοπό να εξηγήσεις στον φίλαθλο κόσμο τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή.
«Αισθανόμενος την ανάγκη να δώσω μία απάντηση σε όλο το φίλαθλο κόσμο τής Κρεμαστής για την αιφνίδια αποχώρηση μου από τον Φοίβο στέλνω αυτή την επιστολή.

Αρχικά αναφερόμενος στην ποδοσφαιρική σαιζόν που πέρασε θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους πετύχαμε αυτά τα εκπληκτικά επιτεύγματα. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε αναφορά σε αυτούς θα είναι μικρότερη των κατορθωμάτων που πέτυχαν.

Να ευχαριστήσω όλους εκείνους πού στάθηκαν δίπλα μου και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην τεράστια αυτή επιτυχία καθώς επίσης τους συνεργάτες μου Μιχάλη Χαρίτο και Βαλάντη Καλόγλου. Φοβούμενος μην αδικήσω κάποιον δεν θα αναφερθώ ονομαστικά αλλά έχω ηθική υποχρέωση να πω για τον Γιάννη Κλαδάκη ότι μετά το τραγικό συμβάν της απώλειας του Φίλιππα σήκωσε για το υπόλοιπο τής σαιζόν το βάρος τής λειτουργίας της ομάδας και τον ευχαριστώ γι’ αυτό.

Για την παραίτηση μου έχω να πω ότι θεώρησα πώς οι αντοχές μου καθώς και η υπομονή μου εξαντλήθηκαν. Έδωσα πίστωση χρόνου στην διοίκηση 9 μήνες και το ραντεβού μας για τις 15 Αυγούστου δεν έγινε ποτέ αλλά ούτε και στις 23 ούτε και στο τέλος Αυγούστου.

Το γεγονός προς τιμήν του παραδέχθηκε και στους ποδοσφαιριστές αλλά και στον τύπο ο πρόεδρος δίνοντας μου δίκιο αλλά λέγοντας ότι έπρεπε να κάνω υπομονή.

Έχοντας εξαντλήσει την υπομονή μου και επειδή πιστεύω ότι στην περίπτωση αυτή μια ομάδα ξεκινάει από τον προπονητή και συνεχίζει με τους παίχτες, αποφάσισα να αποχωρήσω. Είμαι όμως βέβαιος ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλες επιτυχίες και ότι θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς με τους αντικαταστάτες μου τον Μιχάλη Πολιά και τον Μανώλη Μωραίτη στους οποίους εύχομαι να έχουν επιτυχίες.

Άφησα για το τέλος τους καταπληκτικούς φιλάθλους τού Φοίβου πού γέμιζαν σε κάθε αγώνα την εξέδρα και ήταν ο 12ος παίχτης μας. Τούς εύχομαι να ξαναζήσουν πολλές στιγμές σαν τις φετινές. Καλή ποδοσφαιρική σαιζόν σε όλες τις ομάδες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ

kremastenos
kremastenos
10 years ago

den vrexi sas ftinoune !!! 3 doihkisis kanis den emeine tixeo … kseftilistite kialo magazi gonia sevomaste kai den milame alla kseroume esis na doume pote tha to katalavete…

marinos
marinos
10 years ago

δεν πρεπει η διοικηση να κανει εναν απολογισμο στα εσοδα??? που πηγαν τοσα λεφτα???

Koraks
Koraks
10 years ago

Telika posoi perimenan tis 15 augoustou Gia na plirothoun…. Kai telika pioi plirothikan? Giati den mas lene kai mas Posa evgalan Kai pou pigan ta lefta…..

fivos_re
fivos_re
10 years ago

όταν το πλοίο κινδυνεύει οι πρώτοι που αποχώρούν είναι τα ποντίκια, κύρίως αυτά που “αγαπούν” το πλοίο και δεν μιλάω μόνο για τον εν λόγω αλλά και για κάποιον άλλο που λέει ότι αγαπάει την ομάδα αλλά όλο τής δημιουργεί προβλήματα