Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ώρες αγωνίας στον Διαγόρα

Ώρες αγωνίας στον Διαγόρα

0
diagoras_digenis_filiko2
Dodekanisos
Το αίσθημα της αγωνίας κυριαρχεί στους φίλους του Διαγόρα για το αν η ομάδα θα μπορέσει τελικά να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο «γηραιός» πάρα το ότι πριν από μερικές ημέρες είχε εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας εξέφραζε την σιγουριά του για την αδειοδότηση, εντούτοις η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε εντελώς διαφορετική γνώμη. Πλέον οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να ρυθμίσουν μέχρι και την προσεχή Δευτέρα την εκκρεμότητα που υπάρχει προκειμένου να μπορέσουν να παίξουν στην Β’ Εθνική. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, υποβιβάζονται στην Δ’ Εθνική και την θέση τους θα πάρει ένας εκ των Απόλλων Σμύρνης ή ΑΕ Ποντίων, μετά από αγώνα μπαράζ. Αυτή την στιγμή επικρατεί ένα μπάχαλο για την σύνθεση των κατηγοριών στ5ην χώρα μας λόγω των πολλών εξελίξεων και με τις αδειοδοτήσεις αλλά και με την υπόθεση που σχετίζεται με τα στημένα παιχνίδια. Μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ΕΕΑ πάντως, οι τρεις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας –αυτή την στιγμή τουλάχιστον- διαμορφώνονται ως εξής:
Super
League: Παναθηναϊκός. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, Κέρκυρα, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Λεβαδειακός ή ΑΕΛ, Δόξα Δράμας ή Πανσερραϊκός
Football
League: Λεβαδειακός ή ΑΕΛ, Δόξα Δράμας ή Πανσερραϊκός, Αγροτικός Αστέρας, Αναγέννηση Γιανιτσών, Αναγέννηση Επανομής, Βέροια, Βύζας Μεγάρων, Εθνικός Αστέρας, Ηρακλής Ψαχνών, Θρασύβουλος, Καλλιθέα, Καλλονή, Παναχαϊκή, Πανθρακικός, Πιερικός, Πλατανιάς, Φωκικός, Διαγόρας ή Απόλλων Σμύρνης ή ΑΕ Ποντίων.
Football League 2: Απόλλων Σμύρνης, ΑΕ Ποντίων, Αετός Σκύδρας, ΑΟ Γλυφάδας, Απόλλων Καλαμαριάς, Αστέρας Μαγούλας, Βατανιακός, Δόξα Κρανούλας, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Ηλυσιακός, Καλαμάτα, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Νίκη Βόλου, Πανηλειακός, ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Οικονόμος Τσαρίτσανης, Οδυσσέας Αναγέννησης, Ρούβας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Τύρναβος και Χανιά.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments