Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ώρα για αποδείξεις, για το καλό της Ρόδου (pics)

Ώρα για αποδείξεις, για το καλό της Ρόδου (pics)

0
Dodekanisos

“Είναι ώρα να αποδείξουμε στην πράξη πως όσο περισσότερο αγαπάμε τη Ρόδο μας, τόσο λιγότερα είναι αυτά που μας χωρίζουν”

O Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης είχε σήμερα (Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019) το πρωί στο Δημαρχείο συνάντηση με τον επικεφαλής του Συνδυασμού “Νέα Μέρα – Ροδίων Όραμα” κ. Στράτο Καρίκη.
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Καμπουράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Με τον πιο θεσμικό τρόπο, στο Δημαρχείο και υπό το φως του ήλιου στο Δημοτικό Μέγαρο Ρόδου, είχα την ευκαιρία μιας παραγωγικής συζήτησης με τον επικεφαλής του Συνδυασμού “Νέα Μέρα – Ροδίων Όραμα” κ.Στράτο Καρίκη. Κύριο θέμα της συζήτησής μας αποτέλεσε η συνεργασία μας, για την απρόσκοπτη διακυβέρνηση του Δήμου Ρόδου, με ορίζοντα τετραετίας. Για το καλό των Ροδίων, όπως δεσμευτήκαμε.
Είναι γνωστό ότι ο “Κλεισθένης”, απαιτεί συνεργασίες, συναινέσεις και συνέργειες . Η πλειοψηφούσα παράταξη μας έχει 20 δημοτικούς συμβούλους, σε σύνολο 49. Για εμάς, η νέα εποχή της Ρόδου δεν μπορεί να είναι υπόθεση «κινδύνου και ρίσκου.» Οι ανάγκες και η καθημερινότητα των Ροδιτών δεν πρέπει να είναι θέμα σύμπτωσης ή συγκυρίας.
Η Νέα Δημοτική Αρχή πρέπει να έχει την πλειοψηφία που απαιτείται, για να είναι απερίσπαστη στο έργο της, για την πρόοδο των πολιτών και γι αυτό ακριβώς συζητήσαμε με καθαρές κουβέντες, ειλικρίνεια και δέσμευση. Με όραμα και πρόγραμμα μπορούμε να κινηθούμε μπροστά, με σιγουριά, από την εκκίνηση της Νέας δημοτικής περιόδου, χωρίς χρονοτριβές κι αβεβαιότητες.
Η σύμπλευση και η συνεργασία δεν μπορούν να μένουν στα λόγια, στις υποσχέσεις και στις εξαγγελίες. Είναι ώρα να αποδείξουμε στην πράξη ,πως όσο περισσότερο αγαπάμε τη Ρόδο μας, τόσο λιγότερα είναι αυτά που μας χωρίζουν.
Με τον κ. Καρίκη ανανεώσαμε το ραντεβού της επόμενης συνάντησής μας, αμέσως μετά την ενημέρωση που θα κάνει ο καθένας μας , στους δημοτικούς μας συμβούλους, επί των προγραμματικών δεσμεύσεων που αναλάβαμε σήμερα. Το έδαφος είναι γόνιμο ,και είναι στο χέρι όλων μας να δώσει καρπούς, για τη Ρόδο και τους Ροδίτες.»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Nickolas Nanev

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments