Αρχική Προγνωστικά Όπως στα… προκριματικά οι Ουαλοί!

Όπως στα… προκριματικά οι Ουαλοί!

0
velgio
Dodekanisos

Με την Πορτογαλία να παίρνει χθες την πρόκριση στην ημιτελική φάση, ενδιαφέρον έχει να μάθουμε απόψε το ποια θα είναι η αντίπαλός της. Ουαλία και Βέλγιο τίθενται αντιμέτωπες σε ένα ματς στο οποίο όλα είναι ανοικτά. Η γηπεδούχος δεν έχει να χάσει κάτι, αν και είναι το θεωρητικό αουτσάιντερ της αναμέτρησης, έχει να θυμάται και να παίρνει δύναμη από τα ματς των προκριματικών όπου ζόρισε τους Βέλγους, ενώ στο τελευταίο μεταξύ τους ματς επικράτησε με γκολ του Μπέιλ. Θέλουν να κάνουν υπέρβαση επιτέλους οι Βέλγοι, για να τα καταφέρουν θα πρέπει να αποτινάξουν από πάνω τους την μετριότητα που τους κυνηγούσε στο παρελθόν.

Δείτε εδώ αναλυτικα όλα τα νέα των δύο ομάδων και τα προγνωστικά από την δεύτερη προημιτελική αναμετρηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα ματς, δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της MLS. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την μεσοβδόμαδη νίκη επί του Κολόμπους στο κύπελλο, το Σικάγο στοχεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα, απέναντι στο Σαν Χοσέ, των τεσσάρων ισοπαλιών στα τελευταία πέντε. Να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα του θέλει το Σολτ Λέικ, που υποδέχεται την αήττητη στα τελευταία δύο Ουάσιγκτον. Τέλος για την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, η Λίλεστρομ αντιμετωπίζει την Τρόμσο.

Διαβάστε εδώ τα νέα όλων των αναμετρήσεων του σημερινού στοιχηματικού προγράμματος.

Μάθετε όλα όσα ισχύουν εντός κάπιταλ κοντρόλ, για τις καταθέσεις σε στοιχηματικές εταιρείες.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments