Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όπως κάθε χρόνο…

Όπως κάθε χρόνο…

0
balla3
Dodekanisos
Πλούσιο αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο από αγωνιστικής πλευράς αφού τέσσερις ομάδες θα λάβουν μέρος στο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Κλεάνθης στη μνήμη του παλαίμαχου τερματοφύλακα του συλλόγου. Η κίνηση αυτή είναι αξιέπαινη από πλευράς Κλεάνθη αν και μερικές φορές τέτοιες πρωτοβουλίες περνάνε στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και του διαδικτύου, αφού η συμμετοχή των ομάδων δεν είναι η αναμενόμενη. Πάντως το σίγουρο είναι πως ακόμα υπάρχει ευαισθησία στο χώρο του ποδοσφαίρου και κάποιοι άνθρωποι δε ξεχνάνε τα όσα πρόσφεραν οι προηγούμενοι από αυτούς…. Τελικά το συμπέρασμα είναι ένα και αυτό μένει… ο κάθε ποδοσφαιριστής γράφει τη δική του ιστορία στο χώρο είτε είναι μεγάλη με φαντασμαγορικά χρώματα ,είτε είναι μικρή… Τίποτα δε χάνεται στο χρόνο όσο υπάρχουν άνθρωποι να εκτιμούν την προσπάθεια και την προσφορά όσον για καιρό έδιναν…
Τέσσερις είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά του Παπαγρηγορίου το Σάββατο στο γήπεδο Παραδεισίου. Αυτές είναι : ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ και ο οικοδεσπότης ΚΛΕΑΝΘΗΣ.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00 και στις 19: 30 υπολογίζεται να γίνει η βράβευση των ομάδων.Τα ημίχρονα θα είναι 30 λεπτών,οι αντίπαλοι θα κληρωθούν μια μέρα πρίν το τουρνουά.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα είναι ως εξής:

16:00  Α αγώνας
17:15  Β αγώνας
18:30  Τελικός
19:30  Βράβευση ομάδων

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments