Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όπως και το 2013…

Όπως και το 2013…

1
ialisos endekada
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ιάλυσος κατάφερα να πετύχει την πρώτη του νίκη στην νέα χρονιά καθώς κέρδισε με 5-0 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων τον Ορφέα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν από την αρχή του αγώνα σοβαρά και παθιασμένα για την νίκη και έδειξαν πως η διακοπή του πρωταθλήματος δεν τους επηρέασε καθόλου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο και μία αξιοπρεπή εμφάνιση γνωρίζοντας τις δυνατότητες του αντιπάλου τους. Οι παίκτες του Ιάλυσου μαζί με τους νέους συμπαίκτες τους Αμπελά Αγαπητό–Ρεκλίτη μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουν το γρήγορο γκολ που θα τους απάλλασσε από το άγχος και το κατάφεραν στο 11΄ με κεφαλιά του Σπάρταλη,0-1. Διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 22΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πελέκη, 0-2, και έβαλαν τις βάσεις για την νίκη. Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι «ερυθροκίτρινοι» πήραν τον έλεγχο του αγώνα και αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Κεφάλα, στο 73΄ Χατζηφούντας με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-3 και μετά από ένα λεπτό ο Σταυλάς με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-4. Στο 77΄ ο Καρπαθάκης με βολίδα αρκετά έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-5.
Διαιτησία Τσοπανάκης – Καραγιάννης- Καλκαβούρας.
ΟΡΦΕΑΣ: Ερνίκιολι, Τσινούρης, Γαλουζής (46’ Στόιος), Ροδίτης, Παντελίδης, Δ. Ζωάννου, Κιάρι (79’ Γεωργαλλής), Κουλουριώτης (28’ λ.τ. Κλέιτι), Π. Ζωάννου, Θεοδοσίου, Γκρέμσι
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Πανόπουλος, Ρεκλίτης (69’ Σαχίνης), Σταυλάς, Κρομμύδας, Παφιάκης, Σπάρταλης (46’ Καρπαθάκης),Χατζηφούντας, Πελέκης, Ντεμκόλλι (46’ Αμπελάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skorpios
Skorpios
10 years ago

Vamos ialisara!!!