Αρχική Videos “Όποιος διαλέγει το δρόμο του κακού, καταστρέφει τον εαυτό του”

“Όποιος διαλέγει το δρόμο του κακού, καταστρέφει τον εαυτό του”

0

Η πλήρης αδυναμία της Ρωσίας είναι προφανής και η Ουκρανία είναι σε θέση να προστατεύσει την Ευρώπη από την εξάπλωση του ρωσικού κακού και του χάους. Τη σχετική δήλωση έκανε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky στο Telegram, όπως αναφέρει το Ukrinform.

«Η αδυναμία της Ρωσίας είναι προφανής. Αδυναμία πλήρους κλίμακας. Και όσο περισσότερο η Ρωσία διατηρεί τα στρατεύματά της και τους μισθοφόρους της στη γη μας, τόσο περισσότερο χάος, πόνος και προβλήματα θα έχει για τον εαυτό της αργότερα. Είναι επίσης προφανές. Η Ουκρανία είναι σε θέση να προστατεύσει την Ευρώπη από την εξάπλωση του ρωσικού κακού και του χάους», σημείωσε ο Ζελένσκι.

«Όποιος διαλέγει τον δρόμο του κακού καταστρέφει τον εαυτό του. Για πολύ καιρό, η Ρωσία χρησιμοποιούσε προπαγάνδα για να κρύψει την αδυναμία της και την ανοησία της κυβέρνησής της. Και τώρα επικρατεί τόσο χάος που κανένα ψέμα δεν μπορεί να το κρύψει», αναφέρει ο Ζελένσκυ.

Ο Ζελένσκι κάλεσε τους Ουκρανούς να διατηρήσουν την ανθεκτικότητα, την ενότητα και τη δύναμη και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Ουκρανοί διοικητές και πολεμιστές ξέρουν τι να κάνουν. Υπενθύμισε ότι, τα ξημερώματα της 24ης Ιουνίου 2023, η κόντρα μεταξύ του Ομίλου Wagner του Yevgeny Prigozhin και του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας κλιμακώθηκε σε καθαρή στρατιωτική σύγκρουση. Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου , οι μονάδες Wagner στοχεύουν να φτάσουν στη Μόσχα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments