Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ονειρεμένη χρονιά με τον Απόλλωνα!»

«Ονειρεμένη χρονιά με τον Απόλλωνα!»

0
Dodekanisos

«Ήταν μια ονειρεμένη χρονιά!» Έτσι χαρακτήρισε τη σεζόν που μας πέρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Μιχάλης Σαράντης αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλυθιών με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας (2ος όμιλος).

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιλογή του να επιστρέψει στην ομάδα του χωριού του, τον Αγ. Ισίδωρο, καθώς και για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς.

Όσον αφορα την περσινή χρονιά με τον Απόλλωνα:

«Η χρόνια που μας πέρασε με τον Απόλλωνα ήταν ονειρεμένη από την αρχή μέχρι το τέλος. Φτιάξαμε μια δυνατή παρέα και αυτό φαινόταν εντός και εκτός  γηπέδου. Είχαμε μια παρά πολύ καλή  ομάδα για την κατηγορία , και αυτό αποτυπώθηκε στα στατιστικά και  στο ότι τελειώσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι ! Η χρόνια έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας ένα δύσκολο πρωτάθλημα από μια εξαιρετική ομάδα τον Ευκλή Σορωνής που ήταν κολλημένη πίσω μας από την πρώτη  έως και  την τελευταία αγωνιστική !»

Για την επιλογή του να αγωνιστεί φέτος με τον Άγιο Ισίδωρο:

«Είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι για την ομάδα του χωριού σου και να παίζεις για δικούς σου ανθρώπους. Αυτή η παράμετρος σε συνδυασμό με το ότι ο άγιος Ισίδωρος είναι μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες του νησιού όσον αφορά σε αγωνιστικό επίπεδο και μη, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση».

Για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν:

«Ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, να ευχαριστηθούμε την χρόνια που έρχεται και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα πέρσι έκανε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο. Κράτησε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ και έκανε 3-4 μεταγραφές με έμπειρους παίχτες !

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην προηγούμενη  μου ομάδα, τον Απόλλων Καλυθιών και να ευχαριστήσω τον προπονητή Κ Χρυσόστομο Χάσταλη  που μου έδωσε την ευκαιρία  να φορέσω την φανέλα ενός ιστορικού συλλόγου ! Τέλος θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Κώστα Γεωργαντά ! Και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα ….»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments