Αρχική Παιδικό Όμορφο ματς στο Ε.Α.Κ.

Όμορφο ματς στο Ε.Α.Κ.

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, Αρένα και Κλεάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες αναδιαστήματα να πλησιάζουν στο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που τελικά άνοιξαν το σκορ, με τον Μωραΐτη, στο 43’ (0-1). Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν άμεσα την ισοφάριση (έχουν παράπονο για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Κουλλούρα στο 56’) και τελικά πέτυχαν το 1-1 στο 63’, με τον Ρουτζιέρη. Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού στο 65’, ο Φούσα, με μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο, έκανε το 1-2. Στην συνέχεια, η Αρένα πίεσε περισσότερο, με τους παίκτες της να σημαδεύουν δυο φορές το οριζόντιο δοκάρι (στο 67’ με τον Ρουτζιέρη και στο 72’, με τον Μικρόπουλο). Τελικά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 74’, με τον Μικρόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Λυριστής.
ΑΡΕΝΑ: Φουκαράς, Κίτσος Κ., Μουστάκας, Ικονόμι, Κίτσος Ζ., Σελλαβτζή, Σκούλουκας, Κουλλόλι, Μικρόπουλος, Ρουτζιέρης, Κουλλούρας. Έπαιξαν και οι Σταθόπουλος, Ρότσι και Χατζηστεφανής.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσιροδήμος, Γαμπιεράκης, Θολοενός, Μωραΐτης, Παπαδόπουλος, Πασσάλης, Σκέμπι, Φερχάτι, Θανάρι, Πότσου, Φούσα. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηνικολάκης, Καραβέλλας, Φραγκίνης και Αφεντούλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments