Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Όμορφη η εκδρομή της Αθλητικής Ακαδημίας στην Πάτμο

Όμορφη η εκδρομή της Αθλητικής Ακαδημίας στην Πάτμο

0
Dodekanisos

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου,με αφορμή την ολοκλήρωση της άκρως επιτυχημένης εκδρομής της στο νησί της Αποκάλυψης στο χρονικό διάστημα 18-20 Μαίου με τη συμμετοχή 132 ατόμων(αθλητών και συνοδών-γονιών),αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εκδρομής.Συγκεκριμένα:

-Τους γονείς-συνοδούς των νεαρών αθλητών μας για τη μαζική συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
-Τον Ξάνθο Πάτμου και προσωπικά την πρόεδρο του,κυρία Μαρία Μαραβέλια,για την άριστη φιλοξενία της και την άκρως εποικοδομητική μεταξύ μας συνεργασία και επικοινωνία.
-Την εταιρεία «Dodekanisos Seaways»,και προσωπικά τον κύριο Χρήστο Σπανό,για τη γενναιόδωρη προσφορά του στις τιμές των εισιτηρίων καθώς και όλο το πλήρωμα του πλοίου «Dodekanisos Express»για τον επαγγελματισμό και την ανθρωπιά τους.

-Τα ξενοδοχεία φιλοξενίας(Skala hotel-Blue bay hotel-Stefanos Katsaros studios).
-Το πρακτορείο «Apollon travel»για τα πουλμαν που μας παρείχε για την πραγματοποίηση της εκδρομής στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης και τη Χώρα Πάτμου.
-Όλους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού της Πάτμου για τις άριστες υπηρεσίες εστίασης και φιλοξενίας που μας παρείχαν και κυρίως για την ανθρωπιά και τη φιλικότητα τους.
Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της εκδρομής δόθηκαν φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου στις κατηγορίες Κ6-Κ8-Κ10-Κ12 και στο μπάσκετ στις κατηγορίες Bambini-Super Mini-Pro Mini με τα αντίστοιχα τμήματα του Ξάνθου Πάτμου και το νησί γέμισε με τα χαμόγελα και τη χαρά των παιδιών και των δυο ομάδων!
Επόμενος προορισμός της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου για το 2024 η Κάλυμνος!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments