Αρχική Επικαιρότητα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο πλευρό των πυρόπληκτων πολιτών

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο πλευρό των πυρόπληκτων πολιτών

0
Φωτογραφία: redking.gr
Dodekanisos

Την κοινωνική τους αλληλεγγύη επέδειξαν τρεις ΠΑΕ του πρωταθλήματος της Super League. Πρόκειται για τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ετοίμασε νέα ανθρωπιστική βοήθεια, αυτήν τη φορά για τους πυρόπληκτους σε περιοχές της Αρχαίας Ολυμπίας. Ενώ οι δύο «δικέφαλοι» συγκέντρωσαν και απέστειλαν αγαθά πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της Ευβοίας και της Νέας Μάκρης. 

Νέα αποστολή βοήθειας από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μετά την αποστολή βοήθειας στους πληγέντες στο Μαντούδι της Εύβοιας, ετοίμασε δεύτερη ανθρωπιστική βοήθεια στους πυροπαθείς της Ηλείας. Ο πρόεδρος του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, εξήγησε στο Mega ότι με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάστηκε ανθρωπιστική βοήθεια. Συγκεκριμένα το κομβόι περιλαμβάνει νερά, χυμούς, γάλατα και μπισκότα τα οποία θα φτάσουν εντός της ημέρας στην περιοχή.

Φωτογραφία: redking.gr
Φωτογραφία: redking.gr

Έστειλε το πρώτο πακέτο βοήθειας η ΑΕΚ και έπεται συνέχεια

Το πρώτο πακέτο βοήθειας στους πυρόπληκτους, στο Κέντρο Συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης στη Νέα Μάκρη έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Το φορτηγό έφτασε ήδη στον προορισμό του και στο μέλλον θα υπάρξει και άλλη βοήθεια προς τους πυρόπληκτους.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώνουν με την σειρά τους αγαθά πρώτης ανάγκης

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία βρίσκεται σε διαρκής επικοινωνία με τις Αρχές. Ώστε να αποστέλλει την ύψιστη δυνατή βοήθεια στους πυρόπληκτους. Παράλληλα οι φίλαθλοι του «δικέφαλου του βορρά», ετοιμάζουν ανθρωπιστική βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας. Συγκεκριμένα συγκεντρώνουν αγαθά όπως νερό, χυμοί, ισοτονικά ποτά, τρόφιμα μακράς διάρκειας (πχ. αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ κλπ.) και ζωοτροφές στα γραφεία της Τούμπας και της Νεάπολης. Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνει τη Δευτέρα (9/8), την Τρίτη (10/8) και την Τετάρτη (11/8). Ακολούθως θα γίνει η διανομή τους στους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments