Αρχική Επικαιρότητα Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό 17χρονης

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό 17χρονης

0
Dodekanisos

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη με την εις βάρος του κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση σε 17χρονη κοπέλα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε μία είδηση βόμβα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Όπως ανέφερε το «news247.gr», ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορείται για βιασμό. Έπειτα από καταγγελία ανήλικης χθες το βράδυ (29/8) στο Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα και σε ψυχολόγο της Υπηρεσίας.

Ειδικότερα η 17χρονη συναντιόταν συχνά με τον ποδοσφαιριστή. Όπως κατήγγειλε, οι δύο τους βρισκόντουσαν σε έξοδο και έπιναν οινοπνευματώδη ποτά σε μπαρ του Ωρωπού. Μέχρι που ο φερόμενος ως δράστης την μέθυσε και αργότερα φέρεται πως την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα μέσα Αυγούστου, ο Σεμέδο είχε «κοπεί» από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (στο πλαίσιο των playoffs του Europa League). Έκτοτε αναζητείται σύλλογος για να παραχωρηθεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments