Αρχική Αθλητικά νέα Ολυμπιακός – Άιντραχτ 1-2: Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση παρά την ήττα

Ολυμπιακός – Άιντραχτ 1-2: Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση παρά την ήττα

0
Dodekanisos

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στην Άιντραχτ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ολυμπιακός πλέον είναι στη δεύτερη θέση στο -4 από τους «αετούς». Ο Ελ Αραμπί είχε ανοίξει το σκορ (12′), για να ισοφαρίσει ο Κάμαντα στο 17′. Ενώ ο Χάουγκε έδωσε τη νίκη στο 90+2′.

Στην κορυφή του ομίλου παρέμεινε πλέον η Άιντραχτ με δέκα βαθμούς. Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός έμεινε στους έξι βαθμούς και οι ελπίδες για την πρώτη θέση μειώνονται. Ουσιαστικά η δεύτερη θέση φαντάζει ο πιο ρεαλιστικός στόχος.

Θυμίζουμε πως απομένουν δύο αγωνιστικές. Η πρώτη θέση στον όμιλο δίνει απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League. Ενώ οι ομάδες που θα πάρουν τη δεύτερη θέση θα δώσουν διπλούς αγώνες νοκ-άουτ με τις τρίτες ομάδες των ομίλων του Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (89′ Κούντε), Μασούρας (83′ Ρόνι Λόπες), Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (71′ Βαλμπουενά), Αραμπί (83′ Τικίνιο)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Σο (82′ Ιλσάνκερ), Γιάκιτς (78′ Ρόντε), Μπάρκοκ (58′ Τουρέ), Καμάντα, Μπορέ (78′ Χάουγκε), Λάμερς (58′ Λίντστρεμ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments