Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ολοκληρώθηκε το Rhodes Squash Cup 2011

Ολοκληρώθηκε το Rhodes Squash Cup 2011

0
squash
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκε το Sheraton Rhodes Squash Cup 2011 στο κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου και στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Sheraton. Το τουρνουά ξεπέρασε τις 40 συμμετοχές και εκτός από τους Ροδίτες συμμετείχαν ακόμα παίκτες από Αθήνα και Κρήτη. Στο τελικό αναμετρήθηκαν δύο μέλη της Εθνικής Ομάδος. Νικητής ο Φαμπιάν Καλαιτζής ο οποίος στον τελικό επικράτησε του Πέτρου Τζαμαλούκα με 11/8 12/10 11/3 (3-0). Ο Φαμπιάν ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα παίρνοντας το πρώτο γκέιμ ενώ ο Πέτρος έχασε μέσα από τα χέρια του το δεύτερο που προηγήθηκε 10-7. Το τρίτο το καθάρισε εύκολα ο Φαμπιάν. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Καραογλανίδης επί του Χριστόφορου Μπάτσου με 2/0 σε μια Κρητική μονομαχία. Στον τελικό του plate τώρα ο Χάρης Ναχνάς κέρδισε τον Νώντα Κατσαρό με 3/0 ,και οι δύο από την Ρόδο, σε έναν πολύ καλό αγώνα.
Γενικά σε όλη την διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέροντα παιχνίδια ενώ όλες οι θέσεις παίχτηκαν σε αγώνες κατάταξης. Το πάρων έδωσαν όλοι στο Welcome Players Party του Σαββάτου όπου και ευχαρίστησαν την διεύθυνση του Sheraton και τον κ. Νίκο Τσίρο προσωπικά για το πανέμορφο πρωτάθλημα που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Πέτρο Τζαμαλούκα. Ήδη οι παίκτες που προπονούνται στην Ρόδο έχουν αυξηθεί και έχουν προγραμματίσει αρκετά εσωτερικά τουρνουά για τον χειμώνα με την βοήθεια των Χάρη Λουκαρά, Νώντα Κατσαρό ,Βασίλη Μπαρδή ,Κώστα Αβδελή, Χάρη Ναχνά, Γιώργο Αγγούρια κ.α.
Τους τελικούς τους παρακολούθησαν αρκετοί Ροδίτες ενώ καλύφθηκαν τηλεοπτικά από το TV 4 το τοπικό κανάλι της Ρόδου. Μεγάλη υποστήριξη και από τους χορηγούς του τουρνουά που εκτός από το Sheraton είναι η Wilson , το ισοτονικό ποτό Blu και τα ενεργειακά γιλέκα και μπλούζες FIR-TEX με το δικό τους περίπτερο στον χώρο των αγώνων. Οι νικητές επιβραβεύτηκαν με έπαθλα και συγκεκριμένα ο 1ος ανδρών ένα 3μερο στο Costa Navarino αξίας 800 ευρώ και ένα ενεργειακό polo Fir-tex αξίας 180 ευρώ, ο 2ος ανδρών ένα 2μερο στο Bleu Palace στην Κρήτη αξίας 600 ευρώ και ένα ενεργειακό polo Fir-tex αξίας 180 ευρώ και ο 3ος ένα 2μερο στο Sheraton Rhodes αξίας 400 ευρώ. Ο 1ος του plate κέρδισε ένα 2μερο στο Astir Palace αξίας 600 ευρώ και ο 2ος μία ρακέτα Wilson αξίας 130 ευρώ. Επίσης όλοι όσοι ταξίδεψαν από την Αθήνα και την Κρήτη φιλοξενήθηκαν δωρεάν στο Sheraton.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments