Αρχική Αθλητικά νέα Ολοκληρώθηκε το πρώτο ποδηλατικό φεστιβάλ Ρόδου

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ποδηλατικό φεστιβάλ Ρόδου

0
Dodekanisos

Η εταιρεία «RodosCycling» πλαισιωμένη από ανθρώπους και συνεργάτες με όραμα για τον ποδηλατικό τουρισμό στην Ρόδο πραγματοποίησε την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, με επιτυχία, μεγαλύτερη των προσδοκιών το 1ο ποδηλατικό φεστιβάλ έχοντας καλεσμένο έναν ξεχωριστό άνθρωπο και τεράστια προσωπικότητα της παγκόσμιας ποδηλασίας, τον εκπληκτικό Sean Kelly.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, κάτι που έγινε γνωστό στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, χάρη στην παρουσία δημοσιογράφου του μεγάλης εμβέλειας περιοδικού ποδηλάτου «Bike Magazine», καθώς επίσης και από τους χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα επικοινωνίας του Sean Kelly.

«Ο απόηχος ήταν και συνεχίζει να είναι θετικός κάνοντας μας πιο δυνατούς στην προσπάθεια μας, να κάνουμε ότι καλύτερο από την πλευρά μας το νησί της Ρόδου να γίνει ένας γνωστός ποδηλατικός προορισμός», αναφέρει το δελτίο Τύπου του ποδηλατικού φεστιβάλ. Και συνεχίζει:  «Οι προσδοκίες μας είναι πιο μεγάλες από ποτέ. Από την ερχόμενη άνοιξη θα δούμε τα πρώτα οργανωμένα ποδηλατικά γκρουπ να επισκέπτονται το νησί μας και είναι σίγουρο ότι θα μείνουν ικανοποιημένοι και θα μας επισκέπτονται τακτικά για τις ποδηλατικές τους διακοπές, όπως θα κάνει και ο εκλεκτός καλεσμένος μας μιας και ο ίδιος αβίαστα και επανειλημμένα ανάφερε ότι σύντομα θα το δούμε στο νησί μας. Είμαστε βέβαια στην αρχή, αλλά διαθέτουμε την θέληση και την δύναμη καθώς και έναν ευλογημένο τόπο που λειτουργεί πολλαπλασιαστικά σε κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον».

«Σε κάθε προσπάθεια υπάρχουν και οι χορηγοί. Αυτοί που εμπιστεύτηκαν και βοήθησαν με όλους τους τρόπους και μέσα. Οι οποίοι είχαν το όραμα μας αυτό και ακριβώς για αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας και να τους πούμε ότι χωρίς αυτούς τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει», τελείωσε το δελτίο Τύπου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments