Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ολοκληρώθηκε το camp του ΠΑΟΚ Κω

Ολοκληρώθηκε το camp του ΠΑΟΚ Κω

0
paoko camp
Dodekanisos

Με επιτυχία διοργανώθηκε από τον ΠΑΟΚ ΚΩ το πρώτο Ποδοσφαιρικό Camp (ΠΑΟΚ ΚΩ SUMMER CAMP 2013) το οποίο διεξήχθη από 1 έως 13 Ιουλίου. Τα παιδιά που έλαβαν μέρος διδάχτηκαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από έμπειρους προπονητές, διασκέδασαν με τις ναυταθλητικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου, τις περιπατητικές εκδρομές που διοργανώθηκαν στην διάρκεια του Camp με αποκορύφωμα την εκδρομή στο LIDO WATER PARK.
Ήρθαν σε επαφή με την συστηματική προπόνηση των Παναγιώτη Πηλιγκού και Χουάν Φορτσέτι αλλά συνομίλησαν και με τους Γιάννη Βαλαώρα παλιό διεθνή παίκτη της Λάρισας αλλά και τον συμπατριώτη μας Αλέξανδρο Μαργαρίτη ποδοσφαιριστή στους νέους του Ολυμπιακού.
Ευχαριστούμε όσους συμπαραστάθηκαν με τις χορηγίες τους στην προσπάθεια αυτή του συλλόγου, τον Κώστα Κουγουμτζόγλου (Nostalgia Travel) για την δωρεάν διάθεση ενός λεωφορείου για την μετάβαση των παιδιών του camp, το LIDO WATER PARK για την δωρεάν είσοδο των παιδιών του camp στις εγκαταστάσεις του και τις επιχειρήσεις Χαλκιδιός Μανώλης (Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός), Ζόγκας Δημήτρης (Τέντες – επιπλώσεις σκαφών). Καταστήματα Γερμανός. Ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΒΣ και τους υπαλλήλους του για την άψογη συνεργασία τους και τη βοήθεια τους καθώς και τον Ναυτικό όμιλο για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του.
-Οι εγγραφές στην Ακαδημία για τη νέα περίοδο θα ξεκινήσουν από 01/09/2013.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments