Ολοκληρώθηκε η κολυμβητική ημερίδα (pics)

0
3

Ένα ευχάριστο πρωινό είχαν την ευκαιρία να περάσουν το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 οι μικροί κολυμβητές και οι γονείς τους στο κολυμβητήριο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».
Το σωματείο πήρε την απόφαση να διοργανώσει, για πρώτη φορά, ημερίδα κολύμβησης για παιδιά από 4-16 χρόνων και τελικά ήταν μια ιδέα που βρήκε πολλούς υποστηρικτές.
Στην ημερίδα έλαβαν μέρος πάνω από 150 παιδιά όλων των ηλικιών από το σωματείο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΡΟΔΟΥ.
Τα μικρότερα παιδιά έκαναν μια μικρή επίδειξη συναγωνισμού, ενώ τα μεγαλύτερα κολύμβησαν σε αγωνιστική μορφή με τους 3 πρώτους σε κάθε αγώνισμα να βραβεύονται.
Η ημερίδα έκλεισε με τα παιδιά των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων των δυο σωματείων, να κάνουν μια επίδειξη όλων των κολυμβητικών στυλ.
Την ημερίδα μαζί με τους γονείς των παιδιών παρακολούθησε και ο υπεύθυνος των Island Games κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος συνομίλησε με τους προπονητές για τους αθλητές που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την Ρόδο σ’ αυτόν τον όμορφο θεσμό στο προσεχές μέλλον.
Το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί τους προπονητές των δυο σωματείων, τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους για την μεγάλη συμμετοχή και υπόσχεται να καθιερωθεί η κολυμβητική ημερίδα σε ετήσιο γεγονός.
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/alla_spor/kolimvitiki_imerida/] width=[150] height=[150]}