Αρχική Αθλητικά νέα Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής 2021

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής 2021

0
ΔΟΠΑΡ / Facebook
Dodekanisos

Οι πρώτοι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής, που διεξήχθησαν για πρώτη φορά στο νησί μας την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Τους αγώνες διοργάνωσαν το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τους αγώνες

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Πανελλήνιος Αγώνας Ιππικής Αντοχής 2021 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Οι Πανελλήνιοι αγώνες διοργανώθηκαν από το Κέντρο εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου ΚΕΙΠ και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.).
 
Στους αγώνες συμμετείχαν 17 Αθλητές όπου κατάφεραν να τερματίσουν επιτυχώς και να προκριθούν, εκτός από έναν αθλητή που αποκλείστηκε στον τελευταίο γύρω των 80χλ.
Οι κατηγορίες ήταν 20km / 40km / 60km & 80km εκ των όποιων είχαμε και προκρίσεις για Πανελληνιονίκες.
 
Στην κατηγορία Ε 20Km, την πρώτη θέση η Χατζηγεωργίου Παρασκευή με την φοράδα Zafira
Την δεύτερη θέση η Γιακουμάκη Εμμα – Δέσποινα με την φοράδα Saya και την τρίτη θέση η Μαραβέλια Σοφία με την φοράδα Veneta.
 
Στην κατηγορία Ε 20Km πρώην Ιπποδρομιακών Ιππών, οι αθλητές Χριστοφόρου Νικόλας στην πρώτη θέση με την φοράδα oraia Eleni και αντίστοιχα στην δεύτερη θέση ο Ντινώρης Αποστόλης με τον ίππο Thamyras.
 
Στην κατηγορία Δ 40Km, την πρώτη θέση κατέλαβε η Κατταβενάκη Ειρήνη με τον Ίππο Attilas, την δεύτερη θέση η Τορπίλοβα Ναταλία με την φοράδα Six Degrees, την τρίτη θέση η Κουρτίδου Όλγα με την φοράδα Donnerlittchen και την τέταρτη θέση η Παναγιωτοπούλου Καλλιόπη με την φοράδα Nadira. Η πέμπτη θέση κατέληξε στην Παπανικολάου Στέλλα με την φοράδα Georgia και η έκτη θέση στην Αραμπατζή Εμμανουέλα με την φοράδα Paloma.
 
Η κατηγορία Δ παίδων 40Km ήταν οικογενειακή υπόθεση. Την πρώτη θέση εξασφάλισε η πανελληνιονίκης Μοσχούς Παρασκευή – Κιάρα με την φοράδα Shagya Rebeka και την δεύτερη θέση έλαβε η Μοσχούς Γιαντίρα – Γεωργία με τον ίππο Gigant
 
Στην κατηγορία Δ 40Km πρώην Ιπποδρομιακών Ιππών, ο αθλητής Πίτσης Γεώργιος με την φοράδα Moutayyam ήταν ο μοναδικός που έτρεξε στην κατηγορία του, όπου και τερμάτισε επιτυχώς και κατέκτησε την θέση.
 
Στην κατηγορία Β εφήβων 60Km, η πανελληνιονίκης Ξυπόλητά Χρυσάνθη με τον ίππο Amir είχε να ανταγωνιστή τον χρόνο και να τερματίσει χωρίς προβλήματα.
 
Στην κατηγορία Β 80Km, ο πανελληνιονίκης Μαχραμάς Μανώλης με τον ίππο Bess Habib. Στην ίδια κατηγορία συναγωνίζονταν και ο αθλητής Χατζηαντώνης Δημήτρης με τον ίππο Ga Dias που δυστυχώς αποκλείστηκε στον τελευταίο γύρω χάνοντας την διεκδίκηση του τίτλου.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους με επιτυχία.

Το ευχαριστώ του Ιππικού Ομίλου σε όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των Πανελληνίων αγώνων

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τον ΔΟΠΑΡ που στάθηκες αρωγός στην προσπάθεια μας και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτό τον μεγάλο αγώνα. Την εταιρεία Exis sport events και προσωπικά τον Παναγιώτη Σταυριά που βοήθησε στην διεξαγωγή του αγώνα, αφού φρόντισε με τον εξοπλισμό του να φτιάξει τους δρόμους για την διαδρομή μας. Τον βασικό μας χορηγό Ευθύμιο Ξυπολητά – Leader που υποστηρίζει τον όμιλο σε κάθε του προσπάθεια. Την ΕΠ ΟΜ Ε.Α που φρόντισαν για την ασφάλεια μας κρατώντας τους δρόμους ανοιχτούς για το πέρασμά των αθλητών. Τον Ερυθρό Σταυρό που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε αγώνα. Την δασική υπηρεσία σε συνεργασία με τον κυνηγετικό σύλλογο Ρόδου συντόνισαν και είχαν πλήρη έλεγχο της περιοχής ώστε να διεξαχθούν η πανελλήνιοι αγώνες. Το εστιατόριο Πολλωνιάτισσα που φρόντισε για το γεύμα των κριτών και αθλητών μετα την λήξη των αγώνων. Και τέλος την BeyondGroup που βοήθησε στην οργάνωση. Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγώνα απήλαυσαν ένα ξεχωριστό αγώνα. Αθλητές και επισκέπτες τήρησαν όλα τα μέτρα για την προστασία κατά του covid 19. Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου – Παντελής Σαλονικιός και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης είναι κοντά σε κάθε προσπάθεια για ανάδειξη και προβολή της ιππασίας!»


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments