Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ολοκλήρωσε τις μετεγγραφές η Ομόνοια

Ολοκλήρωσε τις μετεγγραφές η Ομόνοια

0
omonoia
Dodekanisos

Ολοκλήρωσε τις μετεγγραφές της η Ομόνοια Γενναδίου. Ο σύλλογος της νότιας Ρόδου απέκτησε και τους Κώστα Καλιμπούδη και Μιχάλη Κουντουδιό, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα. Ο πρώτος, αγωνίζονταν στον Ταξιάρχη Καλάθου και ο δεύτερος στον Απόλλωνα Απολλώνων. Υπενθυμίζουμε, ότι η Ομόνοια έκανε και την μεγάλη έκπληξη αποκτώντας και τον Βάντερ Μασάδο. Με αυτές τις κινήσεις, το ρόστερ της ομάδας είναι έτοιμο και δεν θα χρειαστούν άλλες προσθήκες, δεδομένου ότι έχουν μείνει και όλοι όσοι έπαιζαν και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
-Επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Κώστας Αντωναράς του Σάββα. Ο παίκτης ήταν για προσωπικούς λόγους ανενεργός, ωστόσο φέτος αποφάσισε να ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό του συλλόγου.
-Την προσεχή Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία της Ομόνοιας. Όλες οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο Γενναδίου και θα είναι σε δυο γκρουπ εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν οι παίκτες. Οι μισοί θα γυμνάζονται στις 2 το μεσημέρι και οι υπόλοιποι στις 6 το απόγευμα. Υπενθυμίζουμε ότι προπονητής είναι ο Μιχάλης Χουρδάς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments