Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα

0
asiathr skafi
Dodekanisos

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, το Ιστιοπλοϊκό Πρωτάθλημα 2014 που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Το Πρωτάθλημα που ξεκίνησε το περασμένο Απρίλιο, μετά από 6 μήνες και πολλούς αγώνες, φτάνει στο τέλος του, με την διεξαγωγή του καθιερωμένου ετήσιου αγώνα των “ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ 2014”.
Ο αγώνας αποτελείται από δυο ιστιοδρομίες. Το Σάββατο στις 10:00 π.μ. θα δοθεί από την περιοχή Κάτω Πέτρες Ρόδου η εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας, η οποία θα έχει ως προορισμό την Σύμη. Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη θα έχουν ως κυβερνήτες νέους ιστιοπλόους απόφοιτους της Σχολής του Συλλόγου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους και να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει πλάι στους έμπειρους καπετάνιους των σκαφών του Συλλόγου καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Το βράδυ του Σαββάτου τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στο λιμάνι του Γιαλού της Σύμης.
Μετά από ολιγόωρη ξεκούραση, το μεσημέρι της Κυριακής θα δοθεί η εκκίνηση της δεύτερης ιστιοδρομίας του αγώνα από την Σύμη με προορισμό την Ρόδο. Η τελευταία ιστιοδρομία του αγώνα των “ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ” θα είναι και αυτή που θα αναδείξει τον νικητή του Πρωταθλήματος 2014 αλλά και τα σκάφη τα οποία θα καταλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις.
Στα πλαίσια του αγώνα, την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 21:30 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συγκέντρωση κυβερνητών, στην οποία δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες στους αγωνιζόμενους από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνων. Η συγκέντρωση κυβερνητών έγινε στις εγκαταστάσεις του ΑΣΙΑΘΡ στην Μαρίνα Μανδρακίου.
Η Προκήρυξη του αγώνα, οι οδηγίες πλου και άλλες πληροφορίες του αγώνα ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ καθώς και η μέχρι σήμερα κατάταξη του Πρωταθλήματος 2014, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΙΑΘΡ – www.asiathr.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments