Αρχική Ροδίων Άθλησις Όλοι την Κυριακή στο Ροδίων Άθλησις!

Όλοι την Κυριακή στο Ροδίων Άθλησις!

0
rodion afisa2
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Οδυσσέα αλλά και τα υπόλοιπα του βόλεϊ που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα εκείνη εξέδωσε η διοίκηση του Ροδίων Παιδεία. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:
«Μπορεί να είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για την μετέπειτα πορεία τις ομάδας μας, όμως δεν παύει για μας ο κάθε αγώνας να είναι γιορτή. Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους φίλους του βόλεϊ (και όχι μόνο) να γεμίσουμε για άλλη μια φορά το γήπεδο του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και να κλείσουμε νικηφόρα τις εντός έδρας υποχρεώσεις μας για το 2014.
Στον αγώνα με τον Οδυσσέα θα δώσουν το δικό τους show οι μικρές cheerleaders του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» οι οποίες, είχαν κλέψει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι με την Αργυρούπολη. Επίσης, η λαχειοφόρος του iPhone 6 που «έτρεχε» κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση του τυχερού νικητή, στο ενδιάμεσο των σετ. Η Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 προβλέπεται μία ημέρα γεμάτη «βόλεϊ», αφού στις 13:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Ροδίων Άθλησις-Οδυσσέας Αμαρουσίου», σειρά παίρνει η γυναικεία ομάδα στις 16:00 αντιμετωπίζοντας την ομάδα «Τελχινίς» και τέλος, στις 18:00, οι ίδιες ομάδες για τους εφήβους! Σας θέλουμε για μια ακόμα φορά όλους στο πλευρό μας … ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…!!!».rodion afisa3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments