Όλοι ικανοποιημένοι στον Άτλαντα

1
karotsi trapezi

Απόλυτα ικανοποιημένος έφυγε από τη Ρόδο ο Άτλας Αθηνών, τα μέλη του οποίου υποσχέθηκαν ότι θα ανταποδώσουν την άριστη φιλοξενία στον Α.Σ. Δωδεκάνησος. Ο επίλογος γράφτηκε χθες το μεσημέρι με γεύμα στην πιτσαρία «Γόνδολα» και στη συνέχεια η αθηναϊκή ομάδα αναχώρησε ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά. Για να κυλήσουν όλα ομαλά και το φιλικό παιχνίδι με τον Άτλαντα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, πολλοί συνέβαλαν τα μέγιστα και έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι». Η διοικούσα επιτροπή του Α.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να ευχαριστήσει τους παρακάτω: Ξενοδοχείο Πλάζα, Όμιλο Ξενοδοχείων Χατζηλαζάρου, Ταπετσαρίες Καμπερίδης Ηλίας, Υδραυλικά Είδη Στέργος Παρασκευάς, Vodafone Ρόδου Παναγιώτης Διακοφώτης, Πιτσαρία Γόνδολα, Μάκης Χαλκιάς (για αθλητικό υλικό), Adidas Θανάσης Χατζηστρατής (μπάλες και αθλητικά είδη), Ζαχαροπλαστεία Mikes, Σύλλογο Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως «Κολοσσός», Υπερ Μάρκετ Σπανός, Σούπερ Μάρκετ Πάππου, Καταστήματα Rodeo, Παναγιώτης Αγγελόπουλος (για αθλητικά είδη), Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, Χαρίτος ορθοπαιδικά είδη και προϊόντα υγείας, Ανθοπωλεία Αράλια, Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (για την παραχώρηση του γυμναστηρίου), Μεταφορική Ρόδου ΜΕΤΡΟ, Κλεάνθης Παπασταμάτης (αθλητικά είδη) και Ξενοδοχεία Atrium.
Επίσης ο Α.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την παραχώρηση του «Βενετοκλείου», το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου (Σ.Δ.Κ.Δ.) και το Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου (Σ.Κ.Κ.Δ.).
Η παρουσία όλων για την ανάπτυξη και την πρόοδο της ομάδας είναι απαραίτητη και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο σας ευχαριστούν θερμά όλους για την σπουδαία συμβολή σας.

1 ΣΧΟΛΙΟ