Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Όλο και πιο ψηλά η Θύελλα!

Όλο και πιο ψηλά η Θύελλα!

0
katavia thiella
Dodekanisos

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Θύελλα Πυλώνας η οποία μπορεί να ελπίζει πλέον ακόμα και για την πρώτη τριάδα από την οποία υπολείπεται μόνο τρεις βαθμούς. Η ομάδα της Νότιας Ρόδου κέρδισε στο γήπεδο της Λίνδου και τον Ακουσίλαο με 3 – 1 και παρέμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Για μια ακόμα φορά, το πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός Κατσούλης ο οποίος σημείωσε τα δυο από τα τρία τέρματα της ομάδας του και την οδήγησε σε μια ακόμα πολύτιμη νίκη. Ο Ακουσίλαος έδειξε μεν για κάποιο σημείο του παιχνιδιού να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως απέναντι σε μια καλοστημένη Θύελλα που είχε και την ψυχολογία υπέρ της λόγω του ότι είχε προηγηθεί από νωρίς, ήταν πολύ δύσκολο να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του δυνατού ανέμου και της βροχής που σταδιακά έπεφτε στο γήπεδο της Λίνδου. Μάλιστα, μόλις στο 2’, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για ένα περίπου πεντάλεπτο.
Στο 13’ ο Κατσούλης με ένα σουτ πάνω στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0 και στο 35’ ο ίδιος παίκτης απέφυγε δυο αντιπάλους και με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2 – 0. Στο 83’, ο Βασιλάκης με μια μπαλιά «έβγαλε» μόνο του τον Αϊβάζη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ από θέση τετ α τετ να κάνει το 3 – 0. Το μόνο που κατάφερε ο Ακουσίλαος ήταν να μειώσει το σκορ με ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Κουγιού στο 87’ (3 – 1).
Άρεσαν από τους γηπεδούχους οι Κατσούλης, Βασιλάκης και Αϊβάζης. Προσπάθησαν από τον Ακουσίλαο οι Μπαδιεριτάκης και Λαζίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΛΩΝΑΣ: Ρεγκούνας, Καμιτάϊ, Κουφός, Τραχανάς (75’ Νύστακλος), Ψαρός, Βασιλάκης, Προβιάς, Ζολτάν, Αιβάζης, Κατσούλης (84’ Γκανιάτσας), Χατζημανώλης
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κολίλα, Μπαλής, Αρνίταλης, Τσίρκος, Λαππάκης, Σάββενας, Παπαθεοδώρου (46’ Λαμπριανός, 65’ λ.τ. Μωραίτης), Κουγιός, Μπαδιεριτάκης, Λαζίδης, Καραμέτας (15’ Γκλάβας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments