Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ολική ανατροπή στην Κρεμαστή (video)

Ολική ανατροπή στην Κρεμαστή (video)

0
kleanthis diagoras ginaikes
Dodekanisos

Αν και έλλειπε το βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι θέσεις της πρώτης τετράδας έχουν κριθεί, ένα συναρπαστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής ανάμεσα στον Κλεάνθη και στον Διαγόρα στο πλαίσιο του Περιφερειακού γυναικείου πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθρες» κατάφεραν να κερδίσουν με 3 – 2 σετ, πετυχαίνοντας ουσιαστικά ολική ανατροπή αφού έχαναν με 2 – 0 και ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Στη συνέχεια όμως, οι παίκτριες του Κώστα Καρπαθάκη αφυπνίστηκαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Στο ταϊ μπρέϊκ, η κούραση των επιθετικών του Κλεάνθη (δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες αλλαγές) αλλά και οι σημαντικές απουσίες (λόγω τραυματισμών και σχολικών εκδρομών), έγειρε την πλάστιγγα της νίκης υπέρ των φιλοξενούμενων.
Τα σετ του αγώνα: 26-24 (35′) 25-9, (20′) 21-25 (26′) 23-25 (28′) και 14-16 (20′).
Διαιτήτευσαν οι κ. Σ. Σταματίου, Κ. Τζάνος και Σ. Πάττας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ (Μανώλης Κοκολάκης): Μαρίνα Τζανουδάκη, Μαρία Παμπάκα, Αντωνία Φλεβάρη, Χριστιάνα Παναγίδου, Κατερίνα Τζανουδάκη, Κατερίνα Ακάϊ, Βαλσαμίνα Τσιράκου.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κώστας Καρπαθάκης): Στέλλα Μπουγιούρη, Ματίνα Γιαννέλη, Λίνα Λαγάκη, Φανή Ζάκιλα, Αγάθη Μπόνη, Χριστίνα Βαλσαμίδου, Νάντια Αρβανιτη, G. Gardoseva, Νεκταρία Τριάντου, Βουλα Ευαγγελιδου.

{youtube}47qnsxUrYLM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments