Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όλοι έτοιμοι στην Αναγέννηση

Όλοι έτοιμοι στην Αναγέννηση

0
anagennisi_aodikaiou1
Dodekanisos

Πανέτοιμοι για την σπουδαία αναμέτρηση με την ΑΕ Κω είναι οι παίκτες της Αναγέννησης Ιάλυσος, οι οποίοι την Παρασκευή ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους στο «Οικονομίδειο». Οι παίκτες του Νίκου Μαντικού έχουν καταλάβει τη σημασία του αγώνα της Κυριακής (13.30) και θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση, το πρόγραμμα της αγωνιστικής ίσως τους ευνοήσει ώστε να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας. Εξάλλου περιθώρια για άλλες «γκέλες» εντός έδρας δεν υπάρχουν, οπότε καταλαβαίνει κανείς το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Νίκος Μαντικός θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του «Οικονομίδειου» το καλύτερο δυνατό σχήμα που έχει στο μυαλό του και δουλεύει αυτές τις μέρες, αφού μετράει (και είναι από τις λίγες φορές που γίνεται αυτό) μόλις μία σίγουρη απουσία, αυτή του Σπάρταλη  που είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, παρά τα όποια μικροπροβλήματα, θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.
Φυσικά στην Αναγέννηση ελπίζουν και πάλι σε δυναμικό «παρών» του κόσμου τους την Κυριακή, για να πάρουν έξτρα…ώθηση από τη συμπαράσταση τους, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο πολυπόθητο «τρίποντο». Το παιχνίδι της Κυριακής στο «Οικονομίδειο» θα ξεκινήσει στις 13.30.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments