Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

0
Dodekanisos

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
• Φ.Α. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ 09/11 (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» ΜΙΧ. ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ Α.Δ. 1123421 ποινή μίας (1) αγωνιστικής, βίαιο μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. IV του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ- Α.Ε.Ρ.Α. 10/11 ( (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «Α.Ε.Ρ.Α.» ΜΙΧ. ΠΛΥΓΚΟ Α.Δ. 1180869 ποινή μιας (1) αγωνιστικής παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση) 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ- Α.Ε.Ρ.Α. 10/11 ( (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «Α.Ε.Ρ.Α.» Α. ΡΟΥΣΣΟ Α.Δ. 1275562 ποινή μιας (1) αγωνιστικής επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΑΕ ΚΩΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ 08/11 ( (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΑΣ ΔΙΓΕΝΗ» Π. ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ Α.Δ. 1393659 ποινή τεσσάρων (4) αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο σαράντα (40) ευρώ, υβριστική συμπεριφορά λόγω στον Α’ Βοηθό Διαιτητή (Άρθρο 10’ παρ. 1δ’ περ. Ι και Άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ- ΑΕ ΚΥΠΡΟΣ 10/11 ( (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «Α.Ε. ΚΥΠΡΟΥ» Ε. ΚΟΝΙΔΗ Α.Δ. 1152470 ποινή μιας (1) αγωνιστικής παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση-έπαιξε την μπάλα με το χέρι) 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ- ΑΕ ΚΥΠΡΟΣ 10/11 ( (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ» S. BOLLOBANI Α.Δ. 1331808 ποινή δύο (2) αγωνιστικών υβριστική συμπεριφορά λόγω σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (Άρθρο 10’ παρ. 1β’ του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ- ΑΟ ΒΑΘΥ 10/11 ( (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΑΟ ΒΑΘΥ» Ι. ΚΑΜΠΟΥΡΗ Α.Δ. 1179422 ποινή μίας (1) αγωνιστικής, ανάρμοστη διαγωγή στον Διαιτητή (Διαμαρτυρία) 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).


• Φ.Α. ΕΥΑΓΟΡΑΣ- ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΛΩΝΑΣ 09/11 ( (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΥΛΩΝΑΣ» Γ. Ρ. ΑΓΚΑ Α.Δ. 1346622 ποινή μίας (1) αγωνιστικής, ανάρμοστη διαγωγή (ΑΣΑΦΕΙΑ)2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ και Άρθρο 10’ παρ. 1θ’ του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΙΠΠΟΤΕΣ- ΓΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 10/11 ( (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στο Σωματείο «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ, διότι βάσει της Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ δεν προσκόμισε Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή . (Άρθρο 8’ κεφ. Γ’ και Άρθρο 11’ της Προκήρυξης)

ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 71 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΚΩΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΠΥΛΙΟΥ στις 08.11.2019, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Προπονητού του σωματείου «ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ» και δη του δηλωθέντος ως Προπονητού αυτού, κ. Ι. ΚΑΜΙΤΣΗ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 71 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΚΩΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΠΥΛΙΟΥ στις 08.11.2019, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Προπονητού του σωματείου «ΑΕ ΚΩΣ» και δη του δηλωθέντος ως Προπονητού αυτού, κ. Λ. ΚΟΥΤΣΙΚΑ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 4 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ- ΑΟ ΒΑΘΥ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΑΛΥΜΝΟΥ στις 10.11.2019, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου όμιλος Νήσων και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Εκπροσώπου του σωματείου «ΑΟ ΒΑΘΥ» και δη του δηλωθέντος ως Εκπροσώπου αυτού, κ. ΕΜΜ. ΤΡΙΚΟΙΛΗ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 67 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ- ΑΕ ΛΕΡΟΥ που διεξήχθη στο Γήπεδο Ε.Α.Κ. στις 12.11.2019, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Εκπροσώπου του σωματείου «ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ» και δη του δηλωθέντος ως Εκπροσώπου αυτού, κ. Ι. ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 66 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ-Α.Ε.Ρ.Α. που διεξήχθη στο Γήπεδο ΠΑΣΤΙΔΑΣ στις 10.11.2019, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Εκπροσώπου του σωματείου «Α.Ε.Ρ.Α.» και δη του δηλωθέντος ως Εκπροσώπου αυτού, κ. ΤΡ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ
Φ.Α. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥ- ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ 26/10 (2η ΑΓΩΝ)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό Πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο Σωματείο «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥ», την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ. (Άρθρο 15’ παρ. 6α’ του Π.Κ.)
Φ.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΛΩΝΑΣ- ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ 03/11 (2η ΑΓΩΝ)
Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στο Σωματείο «ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΛΩΝΑΣ» χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ, διότι βάση της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ και την Έκθεση του Παρατηρητή Αγώνος, δεν υπήρχε φορείο στο Γήπεδο. (Άρθρο 11’ κεφ. ΣΤ’ της Προκήρυξης).
Φ.Α. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ- ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ 03/11 (3η ΑΓΩΝ/ Κ-16)
Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στα Σωματεία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» και «ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ» χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ σε έκαστο, διότι βάση της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ οι προπονητές των ομάδων τους Γ. ΜΥΛΩΝΑΣ και ΑΘ. ΔΕΔΕΣ αντίστοιχα δεν προσκόμισαν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή. (Άρθρο 8’ κεφ. Γ’ και Άρθρο 11’ της Προκήρυξης).

ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Γ.-Συμφώνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ σε εγγραφή απολογία μέχρι την Πέμπτη 21-11-2019 και ώρα 16:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα.
• ΦΑ. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ 09/11 (4η ΑΓΩΝ)
Το Σωματείο <<ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥ>>
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον Διαιτητή.
Επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,5,6,11,12,13,14 του Πειθαρχικού Κώδικα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments