Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

0
Dodekanisos


Οι αποφάσεις που έλαβαν τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κατά την πρόσφατη συνεδρίαση τους είναι οι ακόλουθες:
Το ποινολόγιο των παικτών:
Με 4 αγωνιστικές: Ν. Καταχανάς (ΑΣ Χάλκης)
Με 2 αγωνιστικές: Μιχ. Μαλλιάς (Ιππότες)
Με 1 αγωνιστική: Α. Γεωργαλλής (Άγιος Ισίδωρος), Ν. Χατζηπέτρος (ΑΟ Σύμης), Ι. Αθανασίου (ΠΑΣ Ασκληπιού), Στ. Μπαϊράμης (Ομόνοια Γενναδίου)
Αποφάσεις επί απολογιών
Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι ημερολογιακές ημέρες τιμωρείται ο προπονητής του Φοίβου Κρεμαστής, για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου στην Κω. Επίσης, ο σύλλογος της Κρεμαστής τιμωρείται με έγγραφη επίπληξη.
-Με μια αγωνιστική αποκλεισμό από το επόμενο παιχνίδι, τιμωρείται ο προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Κύπρου Δημήτρης Σαλπιγκτίδης μετά την αποβολή του στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Απόλλων Απολλώνων.
-Με έγγραφο της, η ομάδα Κ14 του Ιάλυσου παραιτείται του εξ’ αναβολής (1η αγωνιστική) αγώνα με τον ΑΣ Χάλκης λόγω αδυναμίας συγκρότησης ομάδας. Το παιχνίδι κατοχυρώνεται με σκορ 3 – 0 υπέρ του ΑΣ Χάλκης και στους «ερυθροκίτρινους» επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.
Σε απολογία ο Σάββενας
Σε απολογία κλήθηκε ο προπονητής Γιώργος Σάββενας σχετικά με τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα αλλά και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ16 ανάμεσα στον Διαγόρα και τη Νίκη Ρόδου.

Ρεπορτάζ: Τάκης Χατζηγεωργίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments