Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Όλα τα σενάρια στη Β’ Κατηγορία!

Όλα τα σενάρια στη Β’ Κατηγορία!

0
nireas lardos2
Dodekanisos

Ανοιχτά εξακολουθούν να παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε των play off . Καμία ομάδα από τους Ποσειδώνα Καρπάθου, Εθνικό Αρχίπολης, Ευκλή Σορωνής και Αστέρα Μασσάρων δεν έχουν εξασφαλίσει κάποια από τις δυο προνομιούχες θέσεις και τα πάντα θα παιχθούν στις τελευταίες δυο αγωνιστικές., Διαβάστε αναλυτικά όλα τα σενάρια:
-Ποσειδών Καρπάθου (10 βαθμούς): Για να «σφραγίσει» την άνοδο του και μαθηματικά, θέλει έναν βαθμό τουλάχιστον στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα στα Μάσσαρι (αυτό με τον Ηρακλή λάρδου θα το κερδίσει στα χαρτιά και θα πάει στους 13 βαθμούς). Αν δεν γίνει αυτό, τότε κινδυνεύει να μείνει ακόμα και έξω. Βέβαια, αν ο Αστέρας Μασσάρων χάσει από τον Εθνικό Αρχίπολης στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, τότε ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής θα είναι αδιάφορος βαθμολογικά για τον Ποσειδώνα καθώς θα έχει εξασφαλιστεί.
-Εθνικός Αρχίπολης (10 βαθμούς): Το άκρως απαραίτητο για τον Εθνικό είναι να κερδίσει τον Αστέρα Μασσάρων και μετά θα βολεύεται ακόμα και με ήττα από τον Ευκλή Σορωνής φθάνει να είναι μέχρι ένα γκολ διαφορά. Αν χάσει με επιπλέον από δυο τότε θα έχουμε αγώνα μπαράζ.
-Αστέρας Μασσάρων (8 βαθμούς): Αν κάνει το 2 στα 2 έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο του. Αν κάνει μόνο μια νίκη τότε θα περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων αλλά σίγουρα τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.
-Ευκλής Σορωνής (7 βαθμούς): Επίσης αν κάνει το 2 στα 2 θα εξασφαλιστεί και μαθηματικά με τη μόνη διαφορά ότι στο παιχνίδι με τον Εθνικό θα θέλει νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά (αλλιώς θα έχουμε μπαράζ). Εκτός βέβαια και αν ο Εθνικός δεν κερδίσει τον Αστέρα Μασσάρων, τότε θα βολεύεται με δυο νίκες οποιουδήποτε σκορ. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το 2 στα 2 του Αστέρα Μασσάρων καθώς αν γίνει αυτό τότε η κατάσταση θα περιπλακεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments