Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όλα μηδέν στο Ενωσιακό

Όλα μηδέν στο Ενωσιακό

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΑΕ Κατταβιάς και Κλεάνθης Παραδεισίου σε εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Η αναμέτρηση θα ξεχαστεί γρήγορα, δεδομένου ότι σε όλη της την διάρκεια ήταν μέτρια και δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη με τον Κλεάνθη να είναι μέχρι τα μισά ελαφρώς καλύτερα και τους «κιτρινόμαυρους» να ανεβαίνουν μετά χωρίς όμως να μπορούν να σκοράρουν. Στην επανάληψη, η ΑΕ Κατταβιάς είχε την υπεροχή αλλά ήταν ανούσια με αποτέλεσμα το τελικό 0 – 0 να «σφραγίσει» τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων.

Το φιλμ του αγώνα
Μόλις στο 2’ ο Πελέκης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 20’ ο Θάνος πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και επιχείρησε το διαγώνιο σουτ αλλά τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 34’ ο Κόκα έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Παπαβεργής έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 47’ ο Στεργιόπουλος έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να περάσει όμως δίπλα από το δοκάρι (άουτ).
Στο 70’ ο Στεργιόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο και τους γηπεδούχους να ζητούν χέρι. Η μπάλα στην επιστροφή της έφθασε και πάλι στον Στεργιόπουλο που έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Ηλίας κατάφερε να μπλοκάρει καθώς ήταν σωστά τοποθετημένος.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Ναζιρόπουλος, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Kuci, Κώτης, Δράμης, Μαριεττάκης, Σαλαμαστράκης, Κόκας (57’ Ζαγκότσης), Διακάκης (69’ Κατσούλης), Στεργιόπουλος, Νασσόπουλος, Πάπα
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Βασιλείου (88’ Πολύζος), Πιτσουρδάκης, Γρηγοριάδης, Α. Σαίτης, Ποζατζίδης, Πελέκης, Μπιγκό, Θάνος, Χότζα (65’ Αλ. Σαίτης), Στάππας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments