Όλα καλά με τον Ρούσσο, το ευχαριστώ του ποδοσφαιριστή

0

Σε εγχείρηση πρόσθιου και οπίσθιου χιαστού καθώς και συρραφή μηνίσκου υποβλήθηκε χθες με επιτυχία ο ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου Άλμπερτ Ρούσσος. Η επέμβαση έγινε από τον κ. Θέο και το ιατρικό του team. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, επιθυμεί και δημόσια να πει τα ακόλουθα:

«Από σήμερα ξεκινάει το ταξίδι της αποκατάστασης μου,είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με το συγκεκριμένο τραυματισμό και όντας έμπειρος πλέον υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επάνοδο μου στα γήπεδα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Θέο τον κ. Πικουλή αλλά και όλη την ιατρική ομάδα τους για την επέμβαση και την στήριξη τους από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής μου στη κλινική.
Επίσης θέλω να ευχαριστώ όλοι την οικογένεια του Ιαλυσου,την σύντροφο μου αλλά και όλους όσους ήταν και είναι διπλα μου σε αυτόν τον δύσκολο «αγώνα».
Τέλος θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη ευχαρίστηση από καρδιάς στον κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα και την διοίκηση του Ιαλυσου,παράγοντες όπως ο κ. Χατζηνικήτας κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και προάγουν το ήθος και την ανθρωπιά τόσο στο άθλημα όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

Το news12 εκφράζει και δημόσια τα περαστικά του στον ποδοσφαιριστή και του εύχεται γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.