Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Όλα έτοιμα ενόψει Παγκοσμίου

Όλα έτοιμα ενόψει Παγκοσμίου

0
skopovoli_kalamonas
Dodekanisos
Ολοκληρώθηκαν σήμερα με εξαιρετική επιτυχία οι  Pre match αγώνες στο Σκοπευτήριο του Καλάμωνα.Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής που γίνεται στη Ρόδο την εβδομάδα που μας έρχεται. Είναι καθιερωμένο να πραγματοποιούνται αγώνες pre match μεταξύ των κριτών της διοργάνωσης και των χορηγών λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης. Είναι ένα γεγονός που αποδεικνύει πως τα πάντα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία και πως το Δημοτικό Σκοπευτήριο  Πρακτικής Σκοποβολής στον Καλαμώνα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής που για πρώτη φορά θα γίνει στην Ελλάδα και θα διεξαχθεί στη Ρόδο!
Αθλητές κριτές, χορηγοί και παράγοντες του αθλήματος από πάνω από 80 χώρες έχουν κατακλύσει το Δημοτικό Σκοπευτήριο του Καλαμώνα με τον Δήμαρχο Κο Στάθη Κουσουρνά να το επισκέπτεται για τρίτη φόρα τη Πέμπτη και να μένει κατάπληκτος από το μέγεθος και την αισθητική των παρεμβάσεων. Μια εγκατάσταση που δημιουργήθηκε για τους Αγώνες Νήσων του 2007 NatWest Island Games XIV 2007 με 12 πεδία βολής, αυτή τη στιγμή έχει 32 στον αριθμό πεδία τα οποία ολοκλήρωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας για την πραγματοποίηση του μεγάλου αυτού διεθνούς αθλητικού γεγονότος, δικαιώνοντας την τότε οργανωτική επιτροπή των Αγώνων Νήσων για τη μελλοντική χρήση της συγκεκριμένης αλλά και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων που δημιουργήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για τους Αγώνες Νήσων του 2007.
Ταυτόχρονα όλα εξελίσσονται ομαλά για την επίσημη έναρξη των αγώνων που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Στάδιο την Κυριακή στις 18:00 με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ελεύθερη είσοδο  για όλους. Στην εγκατάσταση εξάλλου έχει δημιουργηθεί το σπίτι των εθελοντών οπού θα είναι το σημείο συνάντησης, θα γίνεται ο συντονισμός και η ενημέρωση των ενεργειών τους. Το σπίτι των εθελοντών βρίσκεται στο κέντρο της εγκατάστασης δίπλα στην έκθεση των χορηγών. Ακόμα άρχισε να λειτουργεί το πωλητήριο της ελληνικής ομοσπονδίας όπου πωλούνται διάφορα αναμνηστικά όπως μπλούζες, ζώνες, γραβάτες κα σε πολλή καλές τιμές. Στο επίσημο πρόγραμμα της διοργάνωσης που πλέον κυκλοφορεί ευρέως απευθύνει χαιρετισμό και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, συγκεκριμένα αναφέρει:
“Για τη Ρόδο, και κατ’ επέκταση το Νότιο Αιγαίο, αποτελεί προνόμιο να φιλοξενεί ένα τόσο σημαντικό διεθνές αθλητικό γεγονός, με εκατοντάδες αθλητές από όλον τον κόσμο να επιλέγουν το νησί του Διαγόρα για να αγωνιστούν και να αναδείξουν τις αρετές τους. Είμαι βέβαιος και πεπεισμένος, ότι το νησί μας, με τις άρτιες υποδομές και την παροιμιώδη φιλοξενία των έμπειρων επιχειρηματιών και των κατοίκων του, θα ανταποκριθεί πλήρως και θα δικαιώσει τις προσδοκίες των διοργανωτών, όπως και των ιδίων των αθλητών. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους Αγώνες, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα διεξαχθούν ξανά στο μαγευτικό Νότιο Αιγαίο.”0
Να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των Αγώνων (2-9 Οκτωβρίου) οι αγώνες θα εκπέμπουν ζωντανά με το σύστημα live streaming μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής www.wsh2011.org.skopovoli_praktiki
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments