“Όλα έχουν τα όρια τους”

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Κ14 με το Αρένα εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Όλα έχουν κάποιο όριο. Η υπομονή του Αστέρα Μασάρων τελείωσε.Ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η σιωπή μας λαμβάνει τέλος έπειτα από την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του διαιτητή κ. Θανάση Ντόκου στον τελευταίο αγώνα του παιδικού τμήματος υποδομών μας(-Κ14). Δεν είναι δυνατόν διαιτητής κατά τη διάρκεια του αγώνα να λέει συνεχώς στους παίκτες μας “σήμερα θα χάσετε”- “τώρα θα φάτε το γκολ”-“εσάς δεν θα σας δώσω φάουλ γιατί δεν το χρειάζεστε” και να υπολογίζει το τείχος για εκτέλεση φάουλ στα 15 μέτρα.
Το ίδιο έργο σε επανάληψη ( και όχι για πρώτη φορά) μία μέρα πριν στον αγώνα του εφηβικού τμήματος (-Κ16) με την διαιτησία απαθείς σε οφσάιντ, πλάγια ,φάουλ ακόμη και σε γκολ που αποκρούστηκε πίσω από την γραμμή του τέρματος.
Τελικά αναρωτιόμαστε τι καλούμαστε να μάθουμε στα παιδιά των υποδομών μας να σέβονται τέτοιου είδους διαιτησίες;
Κάποια στιγμή οι άρχοντες των γηπέδων θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν και υπήκοοι και χωρίς την δίκαιη διαχείριση τους θα πάψουν από άρχοντες
Τα λάθη είναι ανθρώπινα σε έναν αγώνα η εμπαθείς όμως διαιτησία δεν δίνει χώρο για την ανάπτυξη του “ευ αγωνίζεσθε”, γιατί αυτό που μετράει τελικά δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά όλη η διαδικασία για να φτάσουμε σε αυτό.
Εμείς ως Αστέρας Μασάρων θα συνεχίσουμε με αγάπη να δουλεύουμε με γνώμονα το”νους υγιείς εν σώματι υγιεί”ας σκεφθούν και οι διαιτητές αν θα μας ακολουθήσουν με “ευ αγωνίζεσθε”.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments