Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Όλα δείχνουν Γιάννη Προβίδα στον Διαγόρα

Όλα δείχνουν Γιάννη Προβίδα στον Διαγόρα

1
Dodekanisos

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται στον Διαγόρα, καθώς οι άνθρωποι του «γηραιού» είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Σάκη Θεοδοσιάδη. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και όπως όλα δείχνουν αντικαταστάτης του Μακεδόνα τεχνικού θα είναι ο Γιάννης Προβίδας. 

Ειδικότερα, πρόκειται για 46χρονο Έλληνα προπονητή, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ελασσόνα του νομού Λάρισας. Κατά το παρελθόν έχει υπάρξει πάρα πολύ στενός συνεργάτης του νυν προπονητή της Ρόδου, Σωτήρη Αντωνίου. Συγκεκριμένα, τόσο σε Κοζάνη, Φαρκαδόνα, Λάρισα, Λαμία και Λεβαδειακό, ο νυν τεχνικός των «ελαφιών» είχε πάντα δίπλα του τον Γιάννη Προβίδα. 

Ο Διαγόρας φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην λύση του 46χρονου, για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Εφόσον αυτό το ενδεχόμενο πάρει «σάρκα και οστά» θα είναι η πρώτη προπονητική απόπειρα του Λαρισαίου. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Όπως σας είχαμε πληροφορήσει ο εκλεκτός της διοίκησης του Διαγόρα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ήταν ο Γιάννης Προβίδας. Όπερ και εγένετο, καθώς ο Προβίδας είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής των «κυανέρυθρων». Ο «γηραιός» με ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 46χρονο Λαρισαίο τεχνικό.  […]