Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Οι βετεράνοι έχουν γεννέθλια

Οι βετεράνοι έχουν γεννέθλια

0
veteranoi_rd
Dodekanisos
Tα 20χρονα γενέθλιά του γιορτάζει την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011 ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα. Για τον σκοπό αυτό έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στις 7μ.μ., η οποία και θα είναι ανοικτή για όλους τους Ροδίτες. Την εκδήλωση στηρίζουν, το ΕΒΕΔ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα, ο Τομέας Πολιτισμού.
Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα  ιδρύθηκε το 1991 με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στις 23 Μαΐου, ενώ αναγνωρίστηκε ως σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 14 Ιουνίου του ίδιου έτους.
Σκοπός του σωματείου είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των βετεράνων μελών-ποδοσφαιριστών των δυο συλλόγων, η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια μεταξύ αυτών, καθώς και η δημιουργία διαφόρων πολιτιστικών, κοινωνικών, αθλητικών, καλλιτεχνικών και λοιπών συναφών εκδηλώσεων.
Ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου βάσει του Καταστατικού είναι οι Αντώνης Χαραλάμπης, Βασίλης Κοντουδιός, Νίκος Ρουτζιέρης, Γιάννης Καραντάνης, Γιώργος Αποκούραστος, Αντώνης Κυπριώτης, Χοσέ Ταμπάκ, Σταυρός Χατζηδημητρίου, Λευτέρης Σταυρής, Γιάννης Μαλλιάκας, Χρήστος Κουτσούκος, Κώστας Αναστασάκης, Γιάννης Χατζηνικολάου, Μιχάλης Χάσταλης, Γιώργος Γεωργαλλής, Γιάννης Τάλιας, Τσειχούν Κιολέ, Παντελής Κουλουριώτης, Γιάννης Σκιαθίτης, Σπύρος Νικηταράς, Λευτέρης Μαυρουδής, Νίκος Τσατταλιός, Γιάννης Χατζηστρατής, Γιάννης Κρασάς, Γιάννης Ψαράς και Ρασήτ Μαρασλή.
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Στην εκδήλωση, πέρα από τους χαιρετισμούς, έχουν προγραμματιστεί διάφορες τιμητικές διακρίσεις σε επίτιμους προέδρους και σε τοπικούς φορείς για την πολύτιμη προσφορά τους. Συγκεκριμένα, θα τιμηθούν οι επίτιμοι πρόεδροι Μιχάλης Κόκκινος και Αντώνης Γεωργιάδης, όπως και οι:
-Γιάννης Μαχαιρίδης, Περιφερειάρχης
-Φώτης Χατζηδιάκος, Αντιπεριφερειάρχης
-Στάθης Κουσουρνάς, Δήμαρχος Ρόδου
-Ανδριάνα Μπαφίτη, Περιφερειακός σύμβουλος,  υπεύθυνη αθλητισμού της Περιφέρειας
-Τζάνι Φάκα Βασιλαράκη, Περιφερειακός σύμβουλος, υπεύθυνη σε θέματα πολιτισμού
-Μιχάλης Μπαριανάκης, τέως Πρόεδρος του ΝΑΟΔ
-Κώτας Χρυσοχοίδης, Πρόεδρος του ΕΒΕΔ
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ
Ακόμη θα γίνει η παρουσίαση του γραμματοσήμου που εκδόθηκε με αφορμή τα 20 χρόνια του Συνδέσμου, ενώ θα υπάρξει και προβολή φωτογραφιών και βίντεο με διάφορες εικόνες του ένδοξου ποδοσφαιρικά παρελθόντος στη Ρόδο.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι ο Γιάννης Παυλίδης. Τα υπόλοιπα μέλη, είναι:
-Αντιπρόεδροι: Γιάννης Μαλλιάκας, Κώστας Παπαοικονόμου
-Γραμματέας: Ηλίας Βασιλαράκης
-Ταμίας: Γιάννης Καραντάνης
-Μέλη: Ανδρέας Τσακμακίδης, Γαβριήλ Γιακουμάκης, Μιχάλης Κυπριώτης, Γιάννης Κρητικός
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments