Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Οι Βετεράνοι ευχαριστούν

Οι Βετεράνοι ευχαριστούν

0
veteranoi santorini
Dodekanisos

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα ευχαριστεί τον πολιτιστικό σύλλογο Απολλώνων “Νέοι Ορίζοντες” για την δεξίωση που παρέθεσε στα μέλη του μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τους βετεράνους του Απόλλωνα Απολλώνων. Το παιχνίδι διεξήχθη στ΄ Απόλλωνα ανήμερα του εορτασμού της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού (14/9) στη μνήμη του Γιώργου Βασιλαρά.
Πριν το παιχνίδι τιμήθηκε με την φανέλα του συνδέσμου μας ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος και αγωνίσθηκε. Ο ίδιος αργότερα δώρισε μία μπάλα στον Σύνδεσμό μας ενώ μία φανέλα του πρόσφερε ο σύλλογος των Απολλώνων. Τα δώρα παρέλαβε ο παλιός πρόεδρος του συνδέσμου μας Γιώργος Τανίδης.
Κοντά στον Άγγελο
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα κατέθεσε στον ειδικό λογαριασμό του μικρού Άγγελου Γκιώνη ένα συμβολικό ποσό, με την ευχή όλων των μελών του ο μικρός μας άγγελος να βγει νικητής στον δικό του αγώνα.
                                                  Ευχές στον Μαλλιάκα
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα εύχεται στο μέλος του Γιάννη Μαλλιάκα καλορίζικο το πρώτο του εγγονάκι και γρήγορα στα γήπεδα…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments