Αρχική Videos “Οι τρομοκρατικές οργανώσεις δρουν ανεξέλεγκτες και πάλι στην Ελλάδα!”

“Οι τρομοκρατικές οργανώσεις δρουν ανεξέλεγκτες και πάλι στην Ελλάδα!”

0

«Οι τρομοκρατικές οργανώσεις δρουν ανεξέλεγκτες και πάλι στην Ελλάδα», είπε σε νέες δηλώσεις κατά της χώρας μας ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή τοποθέτηση του για το θέμα της Φινλανδίας και της Σουηδίας. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:
«Την ώρα που οι τρομοκρατικές οργανώσεις δρουν ανεξέλεγκτες στη Σουηδία και τη Φινλανδία, την ώρα που κρατούν στα χέρια τους τις αφίσες του αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης υπό την προστασία της αστυνομίας στη Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία, την ώρα που γίνονται εκστρατείες κατά της Τουρκίας, εδώ κανείς δεν πρέπει να περιμένει από εμάς να κάνουμε το ίδιο λάθος όταν στη γειτονική μας Ελλάδα, η Ελλάδα επιτρέπει την ίδρυση 5+4, 9 αμερικανικών βάσεων και την ώρα που οι τρομοκρατικές οργανώσεις δρουν ανεξέλεγκτες και πάλι στην Ελλάδα».

Δηλώσεις έκανε και ο ηγέτης των εθνικιστών  Ντεβλέτ Μπαχτσελί, τονίζοντας πως η επίσκεψη του Μητσοτάκη στα νησιά του Αιγαίου ήταν «ξεκάθαρη πρόκληση». Είπε επίσης πως η Ελλάδα είναι πιόνι του ιμπεριαλισμού, που στόχο έχει ακόμη και την ύπαρξη της Τουρκίας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments