Αρχική Αθλητικά νέα Οι τρεις κορυφαίοι θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι

Οι τρεις κορυφαίοι θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι [pic]

0
Πηγή: heavy.com
Dodekanisos

Η Αργεντινή εξασφάλισε μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Copa America. Το «άστρο» του Λιονέλ Μέσι μίλησε ξανά, καθώς πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Ο 34χρονος επιθετικός διανύει ένα πολύ καλό Copa America. Σε πέντε ματς έχει σκοράρει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει ακόμα τέσσερις ασίστ. 

Πίσω στην Αργεντινή οι τρεις υιοί του Μέσι, ο Τιάγκο, ο Ματέο και ο Σίρο Ροκούζο πανηγύρισαν με την ψυχή τους την πρόκριση του μπαμπά τους στα ημιτελικά του Copa America. Συγκεκριμένα η σύζυγος του Μέσι, Antonela Roccuzzo δημοσίευσε μία φωτογραφία των τριών παιδιών τους να ζητωκραυγάζουν για την νίκη πρόκριση κόντρα στο Εκουαδόρ (3-0). Πάντα ντυμένα στα χρώματα της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής οι τρεις θαυμαστές του επιθετικού της Μπαρσελόνα. 

Φυσικά η φωτογραφία που δημοσίευσε στον επίσημο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η σύζυγος του Αργεντινού, έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο. Μέσα σε λίγες ώρες αριθμεί πάνω από δύο εκατομμύρια like και πάνω από 24 χιλιάδες σχόλια. Στην λεζάντα έγραψε: «Πάμε Αργεντινή»! «Σε αγαπάμε μπαμπά»! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments