Αρχική Videos Οι ταξιτζήδες της Ιταλίας διαμαρτύρονται έντονα βγαίνοντας στους δρόμους

Οι ταξιτζήδες της Ιταλίας διαμαρτύρονται έντονα βγαίνοντας στους δρόμους

0

Έντονες διαμαρτυρίες ξέσπασαν στη Ρώμη από τους οδηγούς ταξί που βγήκαν στους δρόμους  προκειμένου να αντισταθούν στο σχέδιο της κυβέρνησης να απελευθερώσει τον τομέα των δημόσιων μεταφορών επιτρέποντας στην εταιρεία Uber να εισέλθει στην αγορά. Αρκετοί εκπρόσωποι των συνδικάτων έκαναν διαμαρτυρία μπροστά από την επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι.

Τα Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν χαρακτηριστικές εικόνες. Σημειώνεται ότι αναφέρθηκαν επίσης  περιστασιακές συγκρούσεις με την αστυνομία, η οποία αναπτύχθηκε σε μεγάλο αριθμό για να κρατήσει τους διαδηλωτές έξω από το κυβερνητικό κτίριο. Ενώ ορισμένα από τα συνθήματα και τα πλακάτ που φαίνονται στις διαδηλώσεις απευθύνονται στους βουλευτές και τον πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι, τα περισσότερα από αυτά στοχεύουν τον διαδικτυακό γίγαντα μεταφορών Uber. Η Uber υπάρχει στην Ιταλία, αλλά λειτουργεί μόνο σε περιορισμένη βάση και μόνο σε μεγάλες πόλεις.

Ωστόσο, σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της μετά την επίτευξη συμφωνίας για την ενσωμάτωση της εφαρμογής της με τον μεγαλύτερο αποστολέα ταξί της Ιταλίας, την IT Taxi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments