Αρχική Videos “Οι συντάξεις δεν είναι εγγυημένες χωρίς …τους μετανάστες εργάτες!”

“Οι συντάξεις δεν είναι εγγυημένες χωρίς …τους μετανάστες εργάτες!”

0

Προπαγάνδα υπέρ της …μετανάστευσης κάνει απ’ ότι φαίνεται ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σόλτς. Παρά τα γεγονότα της Γαλλίας όπου δεν είναι λίγοι αυτοί που τονίζουν ότι οι συγκεκριμένες εικόνες είναι ουσιαστικά προϊόν ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, ο Σόλτς μιλώντας στο κανάλι ARD μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:

«Για να έχουμε ένα καλό μέλλον, να λειτουργήσει η αγορά εργασίας μας, να αναπτυχθεί η οικονομία μας, θα χρειαστούμε καλούς ειδικούς και εργάτες εκτός Γερμανίας, διαφορετικά οι συντάξεις δεν θα είναι ασφαλείς».
Ο Σολτς δεν παρέλειψε να εξαπολύσει πυρά προς το κόμμα AfD που πολλοί το χαρακτηρίζουν ακροδεξιών απόψεων, μετά την επιτυχία του να εκλέξει τον πρώτο περιφερειακό διοικητή στις πρόσφατες τοπικές εκλογές που έγιναν στο Sonneberg. Συγκεκριμένα, ο Καγκελάριος είπε:
«Το AfD είναι ένα κόμμα κακής διάθεσης και εκπροσωπεί πολλές ακροδεξιές θέσεις. Επομένως, το τείχος προστασίας κατά του κόμματος αυτού πρέπει να συνεχίσει να διατηρείται από όλα τα άλλα κόμματα. Τα δημοκρατικά κόμματα στη γερμανική Bundestag δεν πρέπει να συνεργαστούν με το AfD», τόνισε ο Σολτς.



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments