Οι συμμετοχές του «Φειδιππίδη» στο Μαραθώνιο της Αθήνας

0
marathonios athlites feidippidi

Ο σύλλογος του «Φειδιππίδη Κω» ανακοίνωσε τις συμμετοχές των αθλητών του που έλαβαν μέρος στον χθεσινό Μαραθώνιο της Αθήνας. Αναλυτικά:
«Οι Μαραθωνοδρόμοι μας Μανώλης Τσίκνης , Πλατέλας Σταμάτης , Κωστογλάκης Κώστας , Καματερός Θανάσης , Αρχοντάκης Παναγιώτης , Πουλιού Λευτέρης , Βασιλειάδης Παναγιώτης, Χατζημάρκος Μάρκος , Θαλασσινός Νικήτας ,Νικολάου Κώστας ,Σουρασής Γιώργος , Διακαναστάσης Αντώνης , Σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις σε αυτή την Μεγάλη Αθλητική Διοργάνωση , στην οποία συμμετείχαν σε όλες τις διαδρομές 50.000 δρομείς από όλο τον Κόσμο.
Επίσης η Ματούλα Καλαΐτζή , ο Γιώργος Μπαραχάνος και ο Μιχάλης Καλαΐτζής έτρεξαν στα 10Χιλιόμετρα.
Οι Αθλητές μας με την απαράμιλλη Αγωνιστικότητα και το Ήθος τους , τίμησαν τον Σύλλογο μας και οι οποίοι τερματίζοντας αυτόν το πολύ επίπονο και δύσκολο Αγώνα, έδειξαν σε όλους ότι στόχος δεν είναι η πρωτιά, αλλά το «ευ αγωνίζεσθαι» και η συμμετοχή!!
Συγχαρητήρια σας ευχαριστούμε!!»

Ασημένιος ο Χατζηεμμανουήλ
«Η Σημαία του Συλλόγου μας , ο κύριος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ , μετά από μια συγκλονιστική κούρσα στα 400μ , κατέκτησε το ΑΣΗΜΕΝΙΟ Μετάλλιο στα 400μ Μ85, στο WORLD MASTER ATHLETICS CHAMPIONSHIPS PERTH 2016.
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Πρωταθλητής κατέκτησε το Δεύτερο Μετάλλιο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ελληνική Σημαία θα κυματίζει στους ιστούς των νικητών!!
Οι Έλληνες Ομογενείς μας γεμάτοι Περηφάνια τον αποθέωσαν κατά την διάρκεια της Απονομής των Μεταλλίων!!
Συγχαρητήρια κύριε Κώστα τίμησες την Ελλάδα μας και τα Δωδεκάνησα μας!!»
Event 341 M85 400 Meter
WMA: R 1:17.12
Name Age Team Finals
Finals
1 Ebermann, Heinz M85 Germany 1:40.49
2 Chatziemmanouil, Konstan M87 Greece 1:43.70
3 Sun, Guiben M87 China 1:43.74
4 Coffey, Leo M86 Australia 1:56.25
5 Wang, Jinbiao M85 China 2:02.61