Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Οι στόχοι δεν αλλάζουν, θέλουμε τη γρήγορη παραμονή!”

“Οι στόχοι δεν αλλάζουν, θέλουμε τη γρήγορη παραμονή!”

0
Dodekanisos

Μπορεί ο Ιάλυσος να παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα πλέον να είναι μόνος του, ωστόσο ο τεχνικός Βαγγέλης Χαντές σπεύδει να τονίσει ότι οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν και είναι η γρήγορη παραμονή. Μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία καθόλου. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο στόχος παραμένει ακριβώς ο ίδιος που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση όσο πιο γρήγορα της παραμονής. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι απέναντι στον Ασπρόπυργο. Είναι ένας καθοριστικής σημασίας παιχνίδι και για τους δυο. Για εμάς επειδή καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε τον τίτλο του φαβορί που έχουμε απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά είναι η πιο αδύναμη του ομίλου και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι γιατί θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που θα τα δώσει όλα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι με τη Σαντορίνη είπε:
«Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ίσως το χειρότερο που είχαμε κάνει μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα εκτός από μια φάση που ο Ανδρούτσος είχε καλή αντίδραση. Ήμασταν νευρικοί και άτονοι και για το λόγο αυτά στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια μιλήσαμε πολύ με τα παιδιά και στην επανάληψη η εικόνα μας άλλαξε σημαντικά. Για 20 με 25 λεπτά πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Από την πίεση που ασκήσαμε κερδίσαμε και το πέναλτι και μετά κάναμε καλή διαχείριση μέχρι και το τέλος. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη που μας έδωσε την ευκαιρία να κεφαλοποιήσουμε τις προηγούμενες δυο εκτός έδρας νίκες που κάναμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments